Kbranur65 tüh ya
Kızlar hiç evinizde yada başka yerde yakaladınız mı herhangibi olayınız oldumu
Kbranur65 hep sevdiğim insanları etiket yapmışsın hepsi de gitti :(
Kbranur65 evet bende onu dedim işte asshsha 😂😂 daha çok kan var savaş var arada bir öyle sahneler var, ben başka bir postta yazmıştım @perimasali802_ baya seks sahneleri var sanmış 😂
bitterdelisi24 Kiz eskidekiler ne kadar ateşlilermiş.
Libidoları yüksekmiş.
Şimdi tek tuk kalmiş
Coolness evt ya 😂
kizatasozu öyle valla
bitterdelisi24 nereye gittiler uzun zamandır yoklar
Coolness izledim onu netflix de çok var öyle ben izlemem eşim bazı filmleri izlerken degistirir
successfulwoman öyle valla özledik onları başta peride güzeldi ama yine güzelde eskisi gibi değil
Kbranur65 Şiimdikilerde fenadır…
Benim koca iki opucuklu sahne çıkınca hemen öpüşüyor sexsli olsa düşünemiyorum heralde film bitmeden biz iş başına geçeriz 😂
successfulwoman aynen öyle 😀
maras21 bizde hiç öyle değil canı isterse yanaşır 😁
maras21 haha ver gazı sende
Kbranur65 benim ilk geldiğim zaman çok fenalardi kız full cinsellik konuşuluyordu simdilerde çok çok az konuşuluyor yaz geldi zayıflama derdindeyiz 🤣🤣
kizatasozu benim öyle derdim yok çok şükür 50 de takiliyorum
Kbranur65 senin tuzun kuru tabiiii 🤪😅
kizatasozu zayıfım kilo alıp verme var😂
kizatasozu doğuma 55 kilo gittim 😂
Kbranur65 nazarim deysinde 80 kilo ol 🤣🤣🤪
Hiç yakalanmadım ama eşim iş dolayısıyla bazen 3 aylık gidiyor bende ailelerimizin olduğu şehire geliyorum. Eşimin ilk geldiği günler kayınvalidede oluyoruz ve genelde adete denk geliyor 😂 sürekli sen niye banyo yapmıyorsun banyo yapacak mısın gibi sorular soruyor her gün fix bu cümleler geçiyor hasta oldğumuda söylemiyorum eşimle baya gülüyoruz kadının çabasına 😂
Kbranur65 benimkide öyleydi ilk aylarda bir hafta yapmasa aklına gelmezdi ben alistirdim adamı arada firlamalik yapıyorum mesala uyurken alıp okşayıp çişini getiriyorum 😂yada eve geldiğinde duvara yapıştırıp öpüyorum her zamn sen mi yapacan bu defa da ben senin işini bitireyim yavrum diyorum 😂😂yürürken parmak atıyorum 😂😂banyoya giriyor arkasından girip soyun seni becerecem diyorum böyle yapa yapa adam alıştı fantaziye şimdi kendi yapıyor 😂😂😂tersine dönmüş bu durum
kizatasozu ohoooo herif beni spora yazdırır ya😀😀
maras21 sen durmamissin biz aynı evdeyiz kaynanam kayınbabam gil var rahat değiliz tuvalete gitse ora biraz sıkıştıysam öpesem😃
duy1se he ya adet oluyoruz ne zaman iyileşecen banyo yapacan😀😀
Selam kızlar ben yeni geldim sayılır çok güldüm yorumlara 🤣🤣
maras21 allah allah ya çekim gücü harika😂😂
ocakkiziiiiiii hoşgeldin gülmek serbest😃
Kbranur65 🤣🤣😭😭
kizatasozu Vani gezdirir bana zayıflayayım diye 😀😀
kizatasozu kilo sevmiyor ailecek öyledirler biraz göbeğim var sezaryandan kalan o biraz sınır ediyor beni ama eşim onu hiç sıkıntı yapmıyor 2 ci gelse daha çok olacak diyor boşver olsun böylede güzelsin 😍
- Düzenlendi
Kbranur65 sarmıyo demekki eskisi gibi
bitterdelisi24 aynen öyle valla
Kbranur65 otobanda gidiyorduk cocuk uyumustu kocam bi yükseldi yapardık yapmazdk derken yapalım dedik daha ayalardık kendimizi başındaydık işin salak adamın biri yanımızda durdu GÜYAAAA adres soruyo mal otobandasın işte ne adresi soruyorsun ya bilerek yaptı yda bilmeden inip arabaya gelmesin diye indi eşim ama kemer memer acık ayakta ayakkabı yok ve arka kapıdan indi. Kesin anladı zatende çok canımız sıkıldı devam edemedk eve geldik
sessizol tuh ya yarim kalmış işiniz
sessizol çocuk varken arabada 😕😕
sessizol ya cocuk uyanırsa
kizatasozu hadi yaa ben ilk oğlandan sonra vurdurmuştum adet olmuyordum etkisi geçene kadar şimdi 10 günü gecikti adetim ve fazla geliyo , özür sayılıyor dini açıdan biliyorum ama abdest Asam namaz için namaz kılarken kanamam olsa abdestim bozulacak nasıl olacak bilmiyorum yaa
TombulHatun hadi ve doğur bı tane😂😂 şaka bir yana kardeş şart ama , kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap bence , hazır değilsen o toplara girme derim😂😂