• Muhabbet
  • Kızlar hiç evinizde yada başka yerde yakaladınız mı herhangibi olayınız oldumu

Coolness yok yaa kaynanam yaşlı öyle şeyler yapmaz yapsaydı esim konuşurdu ben biraz utanirdim ama anneme çok kızdım ya tabi bişi demedim ama ondan sonra kapım hep kilitlidir

Kbranur65 bende görsel var 😡 28 yaşındayım aklıma geldikçe görselde gözümün önünde zaten o yüzden ben çok dikkat ediyorum

perimasali802_ ya hayır açıkladım yaaaaaaa, o kişi göğsü gözüküyor diye izlettirmek istememiş salako’yu, bende dedim ki o zaman bu dizilere sakın denk gelme, sende şimdi o dizileri sordun söyledim, bir başla istersen belki sizin ateşinize kıvılcım olur 😂😂 bu diziler öyle ateşli diziler değil kan var savaş var ama içinde seks sahneleri de var 😂

Coolness heee tamm ben izlerim normalde o tur filmler izliyoruz senin bahsettiğin acaba dahami cok seks içeriyor ondan dedim

Coolness izledim onu netflix de çok var öyle ben izlemem eşim bazı filmleri izlerken degistirir

Benim koca iki opucuklu sahne çıkınca hemen öpüşüyor sexsli olsa düşünemiyorum heralde film bitmeden biz iş başına geçeriz 😂