Coolness hemde ne komik bir gidişi vardı bir gelişi oyle diyim anla sen 😂
Kızlar hiç evinizde yada başka yerde yakaladınız mı herhangibi olayınız oldumu
- Düzenlendi
Coolness bna ateşli bir film yolla sana geçen ekran kaydı almayı unuttum
kizatasozu utanmadilar
kizatasozu onlara bağlı
Uff, yaşadığın gerginliği şu an ben yaşadım 😂😂😂
Ask_hosmus insan çocuklara yakalanınca kötü oluyo
Lovely_00 hiç sorma bende çocukken annemle babamı yakaladım ama onlar bilmiyor
HurremSultan ayy biz iş üstünde yakalandık kendi odamızda
Ask_hosmus maşallah ya her sene bi tane 😁😁
perimasali802_ nasıl gülüyorum o giderken tabi geldi acısını çıkardı 🤣
Kbranur65 😂intikam soğuk yenir ahaaha
perimasali802_ aynen öyle ne soğuk ateş ateş 😂
perimasali802_ aahhahahahha prno ? benim geçen söylediğim dizilerin konusu hiç ateşli değildi, içinde çok seks sahnesi var izleme diye uyarmıştım kullanıcıyı 😅 Game of thrones ve spartacus’ü örnek vermiştim 😂😂
TombulHatun öyle valla kız benimkide öyle biraz anlatayım hemen nazar nazar valla sistim daha detay vermem zaten hele bebeler ne zaman uyudu desem sabaha kadar ayağımda ses etmitorsam bilki uyuyorlar🤣🤣
kizatasozu bunları annen değil de kv yapmış olsaydı tavrını daha farklı dinlerdik büyük ihtimalle 😂😂
Ask_hosmus kanka yine mi dkdkkd senin kırkın çıktı mi ki🤣🤣🤣 kız bu ayliik iğne nasıl oluyir ya bende istiyorum ama adet bitince mi vuruluyor
Lovely_00 seslerini duydum görsel yok aynı odada yatıyorduk onlar uyudum sanıyordu
- Düzenlendi
melebek off sorma yaa gözümu kapattım uyuyo sansin diye biri girdi odaya açamıyorum gozumu bı açtım kocammis oh be dedim hemen giyindim 🤣🤣
Ask_hosmus o iğne iştah kesici cnm merak etme bide adet duzensizligi yapiyo hormon bozuyo başka yöntem bul sen ben bıraktım onu bende çok sinir stres yaptı cunku