Kbranur65 🤣🤣🤣ayyyy
Kızlar hiç evinizde yada başka yerde yakaladınız mı herhangibi olayınız oldumu
Kbranur65 yani görümcenin yaptigida pesss kari kocanin odasi öyle calmadan girilirmi ya corap atmis bak sen ay ne sinir olurdum ertesi günde derdim yani bi zahmet biz evliyiz ya hani bazi islerimiz olabiliyor o yüzden bi dahakine kapiyi cal cevap gelirse öyle girersin derdim😅
Kbranur65 kaç yaşındaydi
Kbranur65 kardeşin anlamamistir umarım annen size fırsat vermiş ne güzel ben evlendikten sonra ilk annemlere el öpmeye gittiğimizde yapmıştık inslah kimse anlamamistir bu ne cesaret diyorum şimdi kendi kendime😅
perimasali802_ yok bişi demediler ama güldü telefonda bende onları kocasıyla öpüşürken yakalidim nasıl kacicagimi şaşırdım 😅😅
Kbranur65 evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum öyle durumlarda karşıdaki utanmali
Kbranur65 ne bilim yaa mahremiyet diye bişi var ama haberleri yok bundan
Kbranur65 biz bu bayram eşimle giyindik bayramlliklarimizi kaynimin odasinda kapıları da buğulu cam hafif görünüyor içerisi eşim de beni tutup kendine çekmedi miiigg😈🔥 biz tam sarilmisiz opusuyoruz kaynım kapıyı çaldı dkdkdkd hemen uzaklastik dur geliyorum dedi ama çok utandım yandkdkdk sanki ne var kocam yani ama işte baya utanmistimm😁😁
HurremSultan kız hiç sorma iğne vurdurdum ama içimde şüphe var yaaa 😂😂 ya adetim diye iştahın yok ve yemekler kokuyo resmen , eşime diyorum ya hamileysem eşim inşallah diyo manyak mı ne
Kbranur65 aşko ben 4. Yü doğurdum yetişemiyorum 😂😂 benim yakalanma olayı var mı pek hatırlamıyorum, oğluma yakalanmıştık bir kere ama komik değildi baya tedirgin olmuştum ben 🥲
TombulHatun e artık sanada 2. Bebek doğurma zamanı geldi bence😂😂
Ask_hosmus hadi canm hadi giç gaza gelemem ben 😂😂
HurremSultan fazla detay verme zaten nazar değiyor 😂 benm koca iş yapıyo yardım ediyo dşye övdüm durdm bi ara adam hafta sonları kaçmaya çalışıyodu temizlikten neyseki normale döndü 😂😂😂
perimasali802_ asdfhdjs komik olmuştur o an 😅
kizatasozu 11 falandi
kizatasozu aynen öyle
Coolness hemde ne komik bir gidişi vardı bir gelişi oyle diyim anla sen 😂
- Düzenlendi
Coolness bna ateşli bir film yolla sana geçen ekran kaydı almayı unuttum