burcu21 Kızlar merhaba. Anadolu tarafında güzel sakin kafa dinlemek için gidilecek neresi var. Beykoz da elmasburnu ve karlıtepeyi araştırdım nasıl biryer acaba elmasburnu çok hoşuma gitti ama detayını bilmiyorum. Farklı yerlerde olabilir. Evden de birşeyler götürebilirim ama yemek yenilenecek yerleri olsa daha iyi olur. Eşim pazar günü biyerlere gidelim dedi. Fikirleriniz varsa lütfen yardımcı olur musunuz. Hatta evlilik yıldönümümüz için bungalov tarzı 2 günlük biryer ayarlamayı düşünüyorum. Güvenilir yerleri önerir misiniz. Instagram üzerinden site felan da varsa önerebilirsiniz.
Susunbebekuyuyo burcu21 bungalov tarzı için şile -ağva civarına bakabilirsiniz. Beykozda poyrazköy vardır çok güzeldir özellikle akşamları ama deniz kenarı olduğu için şuan serin olabilir.
burcu21 Susunbebekuyuyo teşekkür ederim. İnstagramdan baksam acaba güvenilir mi şimdilerde o konuda dolandırılma çok yaygın ya bu konuda aşırı tedirginim. Söylediğiniz yeri inceleyeceğim sağolun🥰
burcu21 llanjalee Kavacık var Otağtepe var ilgimi çeken yerlerde ama nasıl yerler bilmiyorum. Böyle oturulup sohbet edilecek esen yer olmasın istiyorum. Yeşil oturma gezme alanı yemek ihtiyacımızı da giderecebileceğimiz yerler olsun istiyorum
Susunbebekuyuyo burcu21 aaa bak anadolu kavağınıda ekleyin listeye kesinlikle çok güzeldr ama beykoz hep eser akşamları yada gündüz gezeceksiniz akşam kapalı mekanda yemek yemeyi tercih edebilirsiniz
llanjalee burcu21 hidiv Kasrı var hem yeşillikler içinde çok güzel hemde kapalı restoranı da var güzel sakin kafa dinlemelik gidilebilir 🌷 Kanlıcayı gezebilirsin ayrıca çok güzel takı tezgahları kuruluyor bir de yoğurt yersin mis 🌷 Anadolu kavağını gezebilirsiniz bana istanbulun alaçatısı gibi geliyor orası çok güzel kasaba gibi ayrıca yoros kalesinin oraya gidebilirsiniz o da yakın oraya köprü manzarası , balık lokantaları falan var 🌷 Biraz daha Ümraniye’ye yakın ama Beykoz’a bağlı Kanuni kent ormanı var çok güzel bi yer orası da spor parkurları var ağaçlar çiçekler gerçekten mis gibi doğa ile iç içe 🌷 Aklıma gelirse daha da yazarım , bu arada bence kesinlikle araçla gidilmeli çünkü Karlıtepe ve Anadolu kavağı gibi yerlere toplu taşıma seferleri çok az
burcu21 Susunbebekuyuyo gündüz gitmeyi düşünüyoruz çok akşama kalmayız sanmıyorum. Eşim alışkın değil yaşantı tarzı malum. Teşekkürler Anadolu kavağını ekliyorum seçeneklerim arasına ☺️
burcu21 llanjalee jalecim çok teşekkür ederim ya kaydetmelik bir liste yapmışsın. Araştırıp bu pazar gidebilirsek seçeceğim ve diğerlerini de listeme ekleyeceğim 🥰🥰😘😘 evet arabamız var çok şükür araba ile gitmeyi düşünüyoruz biz Sancaktepe’deyiz çok uzak bir mesafe olmasını istemiyorum gideceğimiz yerlerin
burcu21 melebek melebeeek🤗🤗🤗 çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bu mesajına 🫂🫂🥰😚😚 bende senin sohbetini, konuşmalarını, cevaplarını görüyorum merakla okuyorum ve çok hoşuma gidiyor senin mizacın mı diyeyim işte sen anla getiremedim o kelimeyi🥰