perimasali802_ Bilgim yok,İnternetten bakma ya atıyorlar bazen, doktorun ne dedi peki önemli olan odur
Lovely_00 perimasali802_ lenf bezi şişmiş antibiyotik tedavisi verecem usg gununu 3 yada 4 haftaya al gel bakalım dedi
Zamansiz_ Lovely_00 sag gogsumde bulundu benimde ilac tedavisi ile dagildi bi müddet gidiyordu geliyordu son 5 6 senedir yok utunun buharini bas sicakligi kendine gore ayarla koy uzerine o da iyi gelir demisti dr gecmis olsun 🌹
Tatata41 Lovely_00 geçmiş olsun benim 3 yaşındaki oğlumda var önemli birşey değil genelde sık boğaz enfeksiyonu geçirenlerde oluyor dedi doktor
sanalkoala Lovely_00 14 aylık oğlumda da var canım reaktif lenf nodları doktorumuz korkacak bişey yok dedi hastalandığında şişiyor iyiyleşince küçülüyor ama tamamen kaybolmuyor ilaç falan da kullanmıyoruz vücutta enfeksiyon olduğu zaman grip olduğu zaman şişiyo sadece
m123 Lovely_00 benimde şişti stresli olduğum bi dönem. Ayni zamanda egzama gibi bisey çıktı kafamda. Koltuk altımda ve boynumdaki bezler şişti ilaçla geçti sonra. Bi dönem eşim batırmıştı evi falan kaybettik ozaman olmuştu sonra geçti
Lovely_00 m123 çok geçmiş olsun canım üzüldüm durumunuza Allah im kolaylık versin düze çıkarsın inşallah 💐
kanalize Lovely_00 stresten çıkıyor bende bazen özellikle doğumdan sonra ilk defa farkettim koltuk altımda dönem dönem kayboldu bazen tekrar çıktı hatta bebek öyle stresli ki iki koltuk altımda birden çıkmıştı kendiliğinden kayboldu bu ara enf tedavisini duymamıştım ama doktoru dinleyin stresten uzak durmak lazım
Lovely_00 kanalize canim hiç stres yapmadım bu aralar elimi boynuma attım ki şişlik var hayırlısı bakalım 12 Haziran’da usg var