cokbilmisseni Herkese merhaba✨ kızlar sorum başlıkta adetliykem hamam giden var mı? Gitsem bir sorun olur mu? Yarın 3.gün ve spiralden dolayı biraz fazla oluyor. Tampon kullansam nasıl olur (daha önce hiç kullanmadım)
kanalize cokbilmisseni tampon yoğun kanamalarda kullanılmıyor sıcak su kanamayı yükseltirse sorun olabilir zaten enfeksiyon riski de yüksek birkaç gün beklenmez mi
belladonna cokbilmisseni Tampon kullanarak denize/havuza giren var. Ben tercih etmezdim ama karar sizin
abasiyanik cokbilmisseni yarın için gitmeye niyetlendim 🤣 ben adetliyken gitmem. havuza vs girecek olursanız uygun olmaz bence. tamponu daha önce hiç denemedim kullanıp memnun olursan haber ver aşkım
Moonlight_ cokbilmisseni bi kere tatilde otelde hamama girmeye karar verdik ama adetliydim tampon kullandim bir sorun yasamadim
kizatasozu cokbilmisseni sence regli iken denize girilir mi yada nasıl önlem alarak denize girersin o hesap bence🤷
cokbilmisseni kizatasozu deniz soğuk denizle hamam ne alaka , termal hamamın kanama çoğalttığınï okudum onu soruyorum giden varsa
cokbilmisseni abasiyanik ay vazgeçtim kız hem tamponu kullanmaktan hem de enfeksiyon falan kaparım 😂 haftaya gidicem
cokbilmisseni Moonlight_ sıcağa girince kanaman artmadı mı acaba ben de ondan ve enfeksiyondan korktum açıkçası tabi bide o tamponu koymak var, ben fitili bile zar zor kullanan hatta kullanamayan biriyim
kanalize cokbilmisseni tampon normal zamanda rahatlık ama hamam riskli olabilir en iyisini yapmışsınız ertelemekle
askgebesi cokbilmisseni canım otelin hamamı termal hamam kadar sıcak değil ki o yüzden orda sıkıntı olmadıysa bile normal hamam da sıcak su kanı çoğaltır ve tampon yeterli gelmez sızıntı yapar bence ertelemek en mantıklısı
Moonlight_ cokbilmisseni otelin hamami cok sicak degildi askim ve benim kanamalarim öyle cok olmuyor senin kanaman cokmus onu atlamisim bence ertelesen daha iyi olur 🫶🏼
bezdum Denizde havuzda hiç kullanmadım ama adetliyken tampon çok kullandım tampon ıslandıkça açılıyor ya adetiniz geldikçe ıslanıp açılır havuza dağılabilir kan yada tam tersi havuzun suyunu içinize çekecek tampon enfeksiyon kapabilirsiniz