kanalize cokbilmisseni tampon normal zamanda rahatlık ama hamam riskli olabilir en iyisini yapmışsınız ertelemekle
simonedebeauvoir cokbilmisseni yani tamponda olsa sıcak su iyice artırıd ve hiç hijyenik değil başka kadınlae giriyor başkasının regli olduğunda girdiği havuza girmek istmezdim
Moonlight_ cokbilmisseni otelin hamami cok sicak degildi askim ve benim kanamalarim öyle cok olmuyor senin kanaman cokmus onu atlamisim bence ertelesen daha iyi olur 🫶🏼
cokbilmisseni Moonlight_ haftaya gideceğim artık, spiralden önce çok azdı ama spiralden sonra kansızlıktan ölücem galiba 😂
kanalize cokbilmisseni inan büyük rahatlık bir denemeye cesaret et gerisi geliyor ben kullandıysam herkes kullanır normal doğum korkusu olan insanım ki spiral taktırmışsın onun kadar bile yok
cokbilmisseni kanalize ay bilmiyorum ki ben de sezaryen oldum fitil kullandığım zaman bile yapamıyorum düşüyor 😕
kanalize cokbilmisseni zaten her zaman değil yazın deniz ve havuzda kullanıyorum bende hani anlık kurtarıcı bazı şeyler maalesef bir kere oluyor regle denk gelirse tadı kaçıyor o anın tadını çıkarmak için yoksa da beklenebilir tabiki
cokbilmisseni kanalize Kesinlikle, bence kullanabilene normalde de iyi olur pedden daha rahat olduğu kesin ayy özellikle yazın 😶