buzdankalpler Bugün bir şeyler duydum. Hiçbir haber kanalında da yok. Sultanbeylide 13 yaşında bir kıza 1 yıl boyunca birçok kişinin tecavüz etmesiyle ilgili. Duyduğumdan beri başımda bir ağrı. Haber doğru mu? Bilen var mı?
kizatasozu buzdankalpler doğru malesef benim sessiz kalmayın postuna bak orda detaylıca anlatmış muhabir
Susunbebekuyuyo buzdankalpler bu haber doğru dünde 14 yaşında şanlıurfada bir kız çocuğuna özbabası istismarda bulunuyormuş kız video çekmiş annesi ucime ulaşmış. Bize ne oluyor Allahım biz neler duyup görüyoruz inanamıyorum yer gök yarılsın artık kopsun şu kıyamet
buzdankalpler Susunbebekuyuyo kizatasozu Türkiye’deki bu yaratıklar yüzünden insanlığımdan utanıyorum gururla türküm diyebilmek varken başımız önde eğik. Daha geçen yıl ne kötü felaket yaşadık azdık azgın toplum olduk demek yerine bugünün yarını yok demek yerine nerde nasıl sapıklık varsa peşinden koşuyolar ve buna ciddi ceza yok duyan bilen engel olmak yerine sessiz kalıyo nasıl insanlarız biz Müslüman değil insan olmanın gerekliliğini dahi yerine getiremiyoruz çok üzülüyorum çok. Başımıza taş yağsa sebebi başka yerlerde ararlar kesin ahlakı düzeltmek yerine
kizatasozu buzdankalpler kesinlikle katılıyorum başımız öne eğik yürüyoruz halbuki bı polis cagirabilirsinbkimse anlamaz senin çağırdığını neden korkuyorlar anlamiyorum