perimasali802_ Tesekkur ediyorum deniyim bugun 😅
Kadının üstte olduğu pozisyon ?
perimasali802_ Veriyonuz gazı sonra foss cikmiyim da 🤣
Sutlucikolati kiz kocanda kocan neyden utancan🥲
Sutlucikolati zevkten dört köşe olursun ama şu kafa ile gitme .tadina bak kendin zevk odaklarını bil ve ona göre hareket et aşkım 😂🔥🔥
Sutlucikolati İçindeki ateşe kulak ver😜 İleri geri kalça hareketini yap, yaparken de hoşuna gidiyor mu diye sor cilveli cilveli😂
Sutlucikolati üstünde zıpla iş bitikten sonra hadi yine iyisin ha s…. De ben bunu söyleyip arada firlamaliklar yaptıkça adam alıştı 😂😂😂
Zamansiz_ utanmasam neler yapmistim da iste 🤣
perimasali802_ Öfff nu nasil gaz be 🤣🤣🤣🤣 fik fik oncesi bu yorumu okuyup ozguven tazeleyip atlicam adamin ustune 🤣🤣
maras21 Shahahahhaha 🤣🤣🤣🤣 ayyy aklimda 🤣🤣
Sutlucikolati dikkat et adamin belini kirma 😂
- Düzenlendi
Sutlucikolati yani çok zayıf değilim bende 76 kiloyum eşim 92 ben üstte olduğum zaman eşim daha çok zevk aldığını söylüyor ileri geri şekilde arada zıplamali oluyor arada soruyorum kendisine de hoşuna gidiyor mu hissediyormusun diye evet diyor tepkilerinden anlayabiliyorum da zaten çünkü erkekler kadınlar gibi numaradan memnunmuş gibi yapamaz 😂😂 eşin sırtını tam yatağa yaslasın dik şekilde o şekilde deneyin göğüslerinle de yakın temasta olacağı için daha hissiyat olabilir
Arennn Denicem tesekkur ederim🥰
Sutlucikolati denedinmi 😂😂😂
Moonlight_ hahaha ya moon dogru soyle esin evdeyken boyle cilveli mi is yapiosun hadi aciklaaaa
Moonlight_ yaaa 🔥😂