Kadının üstte olduğu pozisyonda erkek zevk alir mi ? Ozellikle kadin kiloluysa ? Yani eşime gore kilom fazla kaliyor çok agirligimi vermemeye calisiyorum ama olmuyor 😅 ozellikle aranizda kilolu biri varsa taktik verebilir mi ? Bi deee ustteyken ziplama degil de ileri geri hareketinde erkek zevk alir mi ? Ben ustteyken esimin pek zevk aldigini dusunmuyorum 🙄
Kadının üstte olduğu pozisyon ?
Sutlucikolati farkli pozisyonlar her zaman zevk verir ayrica esin bu durumdan memnunsa agirligimi uzerine vermiyorum demissin deme 😶🌫️ iliski sirasinda gidisata gore davranip baska bsy dusunmedigin anda (kilo boy yeterince esimi mutlu ediyormuyum vs) inan daha bi zevk alinir hem kadin hem erkek
Sutlucikolati alir tabi neden almasın özellikle senin hoşuna gidiyorsa daha çok yapıyor
Sutlucikolati alir bide sürtünürsen 🔥💃🏻
Zamansiz_ Ya o an aklima hep o geliyor acaba agir miyim acaba yeterince zvk aliyor mudur nasil gorunuyorum gibi gibi bi an once gitse su kilolar rahatlicam
Sutlucikolati dusunmeee sen dusundukce zevk alamazsinnnn kendini tam teslim edip zevk almaya bak🔥🔥
Moonlight_ yani ziplamak mi daha iyi yoksa ileri geri surtunmek mi daha cok hangisinde zevk alir
Zamansiz_ ayyy agzimda sigara vardi ahahahhaa Allah seni 🤣🤣🤣
Sutlucikolati Erkekler ikisinden de zevk alır sen kendi zevkine bak😂
Benim kilomda eşime göre biraz fazla o an hiç birşey akla gelmiyor hatta o öyle daha çok seviyor sürekli üstünde olmamı istiyor bunu anlamak için sen eşinin yataktaki tavrına bak söyle bugün sana bırakıyorum yankı pozisyonu istiyorsan onu yapalım de ben öyle anladım genellde üste olup Altan iş yapmayı tercih ediyor😂
Sutlucikolati hahaha dur kiz yancan😂😂😂🤷🏻♀️
Sutlucikolati önce sürtün sonra zipla💃🏻
Medusa 🤣 esime sorucam da cekiniyorum bana soyle seviyorum boyle seviyorum dese bile nasil yapicam 🤣 marifet yok ki bende sorayim da yapiyim 🤣
maras21 ay dur deniyim mukemmel taktik 🤣 acik acik soramiyorum ustu kapali sorayim 🤣🤣🤣
Moonlight_ denicem tesekkur ederiiiim 😅
Sutlucikolati bence direk sorma dene gece sonlandiktan sonra yada gunduz 👀😂😂😶🌫️ o zaman boyle işveli cilveli nasil hosuna gittin mi filan diye git konuya
Sutlucikolati bizde ikiside zevkli her kesin farklı zevk noktaları olduğu için bişey söyleyemiyorum ama bizde zıplama on planda diyebilirim
Zamansiz_ işte onu sormaya utaniyorum 🤣