• Cinsellik
  • Kadının üstte olduğu pozisyon ?

Kadının üstte olduğu pozisyonda erkek zevk alir mi ? Ozellikle kadin kiloluysa ? Yani eşime gore kilom fazla kaliyor çok agirligimi vermemeye calisiyorum ama olmuyor 😅 ozellikle aranizda kilolu biri varsa taktik verebilir mi ? Bi deee ustteyken ziplama degil de ileri geri hareketinde erkek zevk alir mi ? Ben ustteyken esimin pek zevk aldigini dusunmuyorum 🙄

Sutlucikolati farkli pozisyonlar her zaman zevk verir ayrica esin bu durumdan memnunsa agirligimi uzerine vermiyorum demissin deme 😶‍🌫️ iliski sirasinda gidisata gore davranip baska bsy dusunmedigin anda (kilo boy yeterince esimi mutlu ediyormuyum vs) inan daha bi zevk alinir hem kadin hem erkek

Zamansiz_ Ya o an aklima hep o geliyor acaba agir miyim acaba yeterince zvk aliyor mudur nasil gorunuyorum gibi gibi bi an once gitse su kilolar rahatlicam

Benim kilomda eşime göre biraz fazla o an hiç birşey akla gelmiyor hatta o öyle daha çok seviyor sürekli üstünde olmamı istiyor bunu anlamak için sen eşinin yataktaki tavrına bak söyle bugün sana bırakıyorum yankı pozisyonu istiyorsan onu yapalım de ben öyle anladım genellde üste olup Altan iş yapmayı tercih ediyor😂

Medusa 🤣 esime sorucam da cekiniyorum bana soyle seviyorum boyle seviyorum dese bile nasil yapicam 🤣 marifet yok ki bende sorayim da yapiyim 🤣

Sutlucikolati bizde ikiside zevkli her kesin farklı zevk noktaları olduğu için bişey söyleyemiyorum ama bizde zıplama on planda diyebilirim