perimasali802_ llanjalee üzülme canim benim bu gitmeyi düşünüyorum da bakalim hayırlısı.gecen sonbaharda ordaydim 🤗🥺♥️
zeytep ESMERBOMBA_ bende üst üste üç gün alkol ile toksiklendim sjsjsj kırk yılda birde olsa hakkımız minnak kaçamak🌹bugün ve diğer günler dikkat edersin, zaten hareketli birisin🌹bahçe vs ile uğraştığın için sürekli hareket halindesin, gider o kaloriler☺️
perimasali802_ zeytep yok nerde gobek ben göbek görmedim çok güzel bir bayan gördüm hemde morlar kırmızılar icindee 😍😍😍
ladymomm Prenseess_98 bence de hazır bu kadar kişi diyet yapıp güzel sonuçlar alıyorken sende değerlendir ❤️😍
ESMERBOMBA_ belladonna onuda 1 hafta önce yaptım yaşlı bi koöşum var ve hiç çocukları olmamış bizler tıpkı çocuğuymuş gibi davranırız kadınada adamada ve koskoca binada tek nazı bana geçer kısır yap ıslak kek yapta yiyekim dedi kıyamadım yok diyetteyim diyemedim inşallah aldıysamda sevaptan almışımdur 😂
belladonna ESMERBOMBA_ Aman alacaksan da dediğin gibi sevaptan al. Bundan daha güzeli mi var. Çok iyi yapmışsın 😊
ESMERBOMBA_ kizatasozu Allah belamı versin deli gibi çikolata isteğim var birkere daha yapmamak için kendimi zor tutuyorum
zeytep ESMERBOMBA_ sızlaması, arada olur🌹önemli olan onu yakmak🔥🌹formunu korumuş ve kilo almamış olursun bu durumda, sonrada geri sağlıklı beslenmene dönersin güzelim ♥️🌹