zeytep ESMERBOMBA_ sızlaması, arada olur🌹önemli olan onu yakmak🔥🌹formunu korumuş ve kilo almamış olursun bu durumda, sonrada geri sağlıklı beslenmene dönersin güzelim ♥️🌹
Moonlight_ perimasali802_ evetttt bi kere paylastim fotimi hemen nazar geldim ayagimi sakatlatim 🤣🤣🤣🤣🤣
perimasali802_ zeytep yok nerde gobek ben göbek görmedim çok güzel bir bayan gördüm hemde morlar kırmızılar icindee 😍😍😍
Aglicaktabikolaymi ESMERBOMBA_ ya ama ama senle cok iyi gidiyorduk neyse hic suçlama kendini o sadece minik bir kacamaktı kaldığımız yerden devam😘 bende dun poğaca yedim bugun kahvaltiyi cok hafif yaptim ve sporu daha cok yaptim dengelemek için sende oyle yap hiçte bişey olmaz canım😘
anonim9 @ladymomm @Aglicaktabikolaymi @ESMERBOMBA_ @Oluyorumanlasana @kizatasozu @perimasali802_ @llanjalee @Moonlight_ Raporumu veriyorum kizlaar😂 Sabah iki yumurtadan soğanlı biberli omlet yaptım. Yanına domates ve zeytin. Ekmeksiz tükettim. Ara öğün yapamadiim ve eşimle cok acıktık o yüzden 5.30 gibi akşam yemegini yedim. İmam bayildi yedim üzeri yoğurtlu. Spor olarak sabah yapamadim aç yapsam daha iyiydi ama kahvaltıdan 1 saat sonra kadar 3 mil leslie üzerine 50 mekik çektimm. 5 dk egzersiz yaptım devam edecektim ama aşırı yoruldum😂😂😂 şuan acıktım ama ne yaparım geceye kadar hiç bilmiyorum 🤤🤤