Oluyorumanlasana Sutlucikolati ben rahat 200 çekiyodum spor yaptığım zamanlar 200 mekik 60 sn makas şeklinde bacak sporu günlük en az 15 dk oyalaniyodm yarım saat Leslie ama şimdi 1 dk bile yapamıyorum aşırı sıkılıyorm sarmiyor eskisi gibi
perimasali802_ anonim9 afiyet olsun canım 💕 (linç ediyorum)sozde diyetteyim diyor ama habire yiyor bide kendine yandaş almış neymiş kocam sus kiz 🤣
anonim9 perimasali802_ kocamda kocam ama şimdi yaniii sen daha iyi anlarsın 😂😂😂 kız vallahi o çeldi aklimiii 😂
anonim9 newmommy_ yemekleri abarttin canımm yaa çok şişkinim şuan bı tık moralim bozuldu tartı günü de yakın ya 😂😂
anonim9 Sutlucikolati ay ne bileyim valla gözümün önüne elbiseler geliyor çekiyorum bı şekilde 😂😂 ama doğru ama yanlış profesyonel değilim tabi ama karnimda yangını hissediyorum 💆💆
perimasali802_ anonim9 maalesef ki öyle bana çikolata getiridi diyetteyim dedim ya yok sen dayanamazin çikolatasiz diye 🤣
ladymomm newmommy_ eşimle konuşayım bir okeylerse yazacağım. Yazınca hocaya da söylerim sana da haber veririm sen takip ettin mi sayfayı