belladonna istersen tek tek iç normalde ikisi de günde 2 tane içince iyi oluyor bende ikisini ayrı ayrı toplam 4 kupa içmek yerine ikisini birleştirip içine birazda limon sıkıyorum. Sen istersen sade olarak birer kupa iç 😂

belladonna pazartesi tartı günü etiketlerim 😂😂 hergun yapıyorum 😂😂😂 1 hafta 2 mil yaptım bu pazartesi ikinci haftam da da 3 Mile geçtim işte 4 gündür yapıyorum. HERGUUUNN AŞKISIII 😂😂😂

belladonna eğer gerçekten sıkılıyosan ve zorlaniyosan evet birkaç gün 1 mil yap sonra 1 hafta 2 mil yap diğer hafta 3 mil e geç. Vücudun alışınca da üstüne egzersiz eklersin belki sende seversiiinn. Kız durma başla yaz geliyor yaaaazzzz💃💃💃 kaç kilosun boyun kaç

ladymomm çok güzel bayıldım tabaklarına yine💃🏻 ben biraz rahatsızdım iki gün ama şimdi iyiyim bozmadım sonuna kadar devam💃🏻

Kızlar bende iki gündür biraz rahatsızdım gün özetim şöyle.
          ✅sirkeli su içildi
          ✅saat 10da yumurtalı salatalı kahvaltı yapıldı
          ✅saat 12 de Leslie 2miles yapıldı
          ✅14te tarçınlı kahve
          ✅18 de yulaflı pizza yaptım kendime özel yoksa evdekilere normal pizza ondan hic yemedim ama oylelikle günu kapadım.
          Bol eksiler hepinize. Bakalım sanki yavaşladı gibi kilo vermem ama bilemiyorum tartı gününde belli olur.💃🏻

ladymomm günde 1 saat Leslie 1 saat spor yaptım gerçekten o kadar fark etti ki basenlerim kollarım inceldi baya ekmeğimi de kesersem daha çok verir gibiyim inşallah 60 a ulaşırım şimdilik tek hedefim🤗

belladonna o sana kalmış müsait anında iç genelde öğünler bitince açlığı bastırsın diye oyalanmak adına akşam içenler oluyor 😂 Sen nasıl istersen yani biz seninle daha sakin müsait bir saatte konuşuruz. 2. Hafta postumda 1 haftalık liste vardı sanki ona bak istersen

Aglicaktabikolaymi çok güzelsin yineee 😍 pizza olayına da bayıldım hem nefsini hem gözünü doyurmuş olmuşsun sağlıklı şekilde 🙈🥹 kilo vermen yavaşlasa bile çok normal sonuç seni tatmin etmezse sakın kafana takma 🙈 bak bana -100 vermişim hala uğraşıyorum 😂