ESMERBOMBA_
Amaaaan boşver akşama da kısır yap 😅
5. Hafta 😍💪🏻
ESMERBOMBA_ ahahahaha bı kere yapan birdaha yapar 🤣
Moonlight_ ahahah hareketli olması iyidir aşkım kendini çabuk toparlar sende rahat edersin ama diğer oğlunda büyük bayağı arada bir o evdeyken ilgileniyor mu kardeşiyle 😂 ben 10 yaşında kardeşime bakıyordum 😂😂
Moonlight_ en azından sağlıkı yedim ama çaya dün geç oturunca yediğim saat biraz sıkıntılı oldu 😂 bugün 2 öğün besleneceğim o yüzden
perimasali802_ sen yiyerek kilo ver bir süre acele etme ahahhaa 😂 çocukların uyku düzeni olsa dicem akşam uyuduklarında 30 dakika yap ama hepsi aynı anda uyuyor oluyor mu ya da ikisi uyusa küçüğe eşin 30 dakika baksa ilgilense 🤔🤔😂😂
Moonlight_ bende böyle baka kaldım 😂😂
perimasali802_ sanki yavaş yavaş gidiyor gibi ama bakalım 😂😂
perimasali802_ işte bizim hayalimizde anca bir ev araba olur 😂😂😂
perimasali802_ şaka bir yana Rabbim gönlünden geçen her şeyin en güzelini en hayırlısını versin aşkım 😍
Oluyorumanlasana en büyük yanıldığımız konu da aslında tartı da gördüğümüz sonuçlar. Ben mesela bu hafta 100 gr vermişim ama belki de 1 kilo yağdan gitti 900 gr kas yaptım bu yüzden tartı da -100 gr gördüm. Bunu tam olarak bilemediğimiz için direk olaya kötü yönden bakıyoruz. Üstüne basa basa fotoğraf çekinin ilk haftayla son haftanızı kıyaslayın diye boşuna demiyorum. O yüzden rakamlara takılı kalmaktan ziyade kendimizi nasıl hissediyoruz ona bakmak lazım. Şahsen ben hala 60 küsür kiloyum ama şu an bana bakan 60 olduğumu söyleyince inanmaz. 1 aydır düzenli spor yapıyorum ve gözle görülen bir incelme var ama sorsan 1 ayda 3 kilo vermişim. Birde ben eşim sporla ilgilendiği ve oturduğum yerde tanıdık olmadığı için biraz rahatım yani bozmak istesem bile yine sağlıklı şeyler yemiş olacağımı bildiğim için, buradan da motive topladığımdan devam edebiliyorum. Yoksa bende de sık sık çöküşler oluyor. Kendini bu konuda yalnız hissetme o yüzden 🥹❤️
llanjalee ilahi adalettt isteeee lan jaleeeee 🤣🤣🤣🤣
perimasali802_ tesekkür ederim bebisss 😍❤️
ladymomm okuldan gelince ilgileniyor sagolsun bende o sira bi mola veriyorum 🤣
ladymomm saat biraz sIkinti evet ama bugün dengelersin askim 😍❤️
Prenseess_98 bol eksilerin olsunnn 🥰
ESMERBOMBA_ 😂😂 alnındaki kara leke vay hain 🤣benide al albeniii
llanjalee 🤣🤣sinaniyoruzz jalee valla
ladymomm en geç 10 da yatırıyorum toplu sünnet ettiriyorum 🤣 ama ondan ben pert oluyorum kendime dinlenme diyorum🤣
ladymomm 😂gider ya umarım
ladymomm degilmi ihtiyaç aşkım hepsi 😂