ladymomm ay bn 7-8 gibi yedigim de saat cok gec oldu gecti artik diyorum peki saat 12dn 8e kadar 2 ogun mu yiyosun yoksa daha fazla mi

Kızlar Gine aranızdayim güne üç yumurta bir kaç dilim peynir ve üzüm pekmezi ile başladım bugün başladım tekrar ve bir bardak çay 12 gibi yaptım o saatten bu yana su içiyorum spora daha başlamadım tekrar dan başlıcam

anonim9
      Valla çok iyi motive ediyorsun kendini 😀
      Dün 2 tabak makarna gördüm nasıl ama ahahaha ladyyy görmesin 😀

@ladymomm @belladonna @zeytep @Zamansiz_ @Aglicaktabikolaymi @kizatasozu @enerciiiii @anonim9 @llanjalee @perimasali802_ @successfulwoman nasıl temizleyeceğim bu anlımdaki kara lekeyi dün küçük bi domatesli gözleme yedim bugüm kendime ceza verecektim ama dayanamadım bugünde albeni yedim ühühhühühühü

Zamansiz_ eşimin oyununa geliyorum diyete başladım dedim güldü sen yapamazsın hem böyle iyisin ben beğeniyorum falan dedi , bende ben beğenmiyorum biraz vermem lazım dedim ama inada bindi iş yapamazsın diyo bana 🙈 dün akşamda gitmiş tatlı almış gelmiş eve niye yaptın bunu diyorum kıyamıyorum sen çok seversin ondan aldım yemeyince içim eziliyo diyo 🙈 pislik yapıyo yani 😅