Oluyorumanlasana ladymomm kola 🫣 daha kötüsü yarın kafama koydum kaçamak yapacaktım haftaya diyet +spor diye kafamda kurdum tabi hala kararliym bugün akşamdan kaçırdım Haftaya en öndeki öğrenci olucam😂🙌🏻
ladymomm anonim9 kız nohut yedim bugünde. Dünden kalmıştı keşke yemeseydim karnım şu an 3 aylık böyle şişkinlik görmedim ölcem
anonim9 belladonna tartım yok evde 😂😂 anneme gelmişken tartilayim dedim tartilmaz olaydım 😂😂😂 pes etmiyorum ama bı tık düştüm
ladymomm belladonna ben tam olarak onu yapmaya çalışıyorum şu an. Amacım aslında sporu rutin haline getirmek bunu yapmaya çalışırken de sıkılaşayım biraz dediğim için sonuç almak adına diyetle destekledim çünkü diyet olmayınca spor bir yerden sonra istenilen sonucu vermiyor. Kendimi istediğim gibi görmeye başlayınca istediklerimi yiyip sporu bırakmadan devam etmek istiyorum bakalım 😂
belladonna ladymomm Sen yaparsın lady de ben yapabilir miyim bilmiyorum 😀 Hiç bir zaman diyet, spor konusunda istikrarlı olamadım. En sevdiğim spor zumbaaa 💃🕺
ladymomm Oluyorumanlasana yaaaa sen kola dedin beni daha da bir vurdun 🥲🥲😂 İnan şu an yediğin için laf etmiyorum benim canım bu ikiliyi çektiği için kızıyorum 🫠🫠🥲 o çiğköftenin acısının kolanın asidiyle iyice yakması canlandı gözümde şimdi off offff
Aglicaktabikolaymi ladymomm aşkolsun başından beri seninleyim sadece ilk hafta çok dikkat edememiştim ona rağmen 1kilo vermiştim💃🏻
ladymomm Aglicaktabikolaymi vallahi bebeğim ben kendimi bile sorguluyorum kaç hafta oldu diye 😂😂 mazur gör 😍 birde sanki sen ilk hafta ses etmemiştin sanki sonradan yazmıştın
Aglicaktabikolaymi belladonna ya işte @ladymomm tavsiyelerine uyuyorum, sağlıklı öğünler hazırlıyorum kendime, aralıklı oruç tutuyorum, sabahları sirkeli su içiyorum, şekeri bıraktım birde ben emzirdiğim için daha fazla kalori yakıyorum sanırım💃🏻
belladonna Aglicaktabikolaymi Evet emzirme bazı kadınlarda güzel yakıyor 😊 sen de şanslısın hadi yine iyisin 😀 Ben sirkeli su içemiyorum midem bütün gün yanıyor sonra
ladymomm Aglicaktabikolaymi aynen emzirmede varsa işin içinde biz 100 yakıyorsak sen 200 yakarsın bende emzirme sayesinde diyetisyenle hızlı kilo verdim şu an yavaş gidiyor mesela
ladymomm anonim9 ayyy ben diyeti bozmadım da bu nohut midemi bozdu sjdjdkdkshhsjk 😂😂😂 birara kendimi poğaça tarifi izlemeye adadım ajdjdkks pazar günü ödül kahvaltısı yapayım diyordum kiii sağlıklı bir poğaça tarifi buldum yulaftan ama aynı normal poğaça gibi duruyordu herkes lezzetli yazmıştı yoruma belki onu denerim 😍😍 sağlıksız yememiş olurum böylece
newmommy_ @ladymomm @perimasali802_ @enerciiiii @Zamansiz_ @zeytep @Sevde_20 @Cicikiz Moonlight_ anonim9 Selamlar canimlar foto cekmeyi unuttum ama bugun tek ogun yaptim 8 yemek kasigi tavuk sote 3 yemek kasigi yogurt sonrasinda 2 hurma ve 3 tam ceviz esliginde turk kahvesi ictim spor yapmadim ve iki tane de bromelain ictim cok bosladim bugunlerde odem atmama yardimci olacagini umuyorum🫣🥴🤲🏼
Zamansiz_ ladymomm ben konyaliyim 😍 ama esimde konyali yani sadece esimin konyada kimsesi yok civar koylerde ailesi bizim kendi evde konyanin ilçesinde💃🏻
belladonna ladymomm Aynen Ya. Ben hiç sevemedim Bulgurlu tek sevdiğim kısır 😀 Gidince stokla bari ajajaja
ladymomm belladonna aslında kendimde çok güzel yapıyorum 🫠🫠😂 eşim git yap o zaman diyor ama ben bu sefer ısrarla hazır istiyorum 😂😂 çünkü yaparsam 4-5 gün çiğköfte yeriz snxjdjskls elim hiç aza gitmiyor 🙈 kısırı da çok severim sabah akşam önüme gelse hayır demem 🥲
ladymomm belladonna zumba da çok güzel yaaa Ayşegül Demirsoy’un videoları var bayağı iyi bu konuda ama süreleri kısa 😂🫠
ladymomm belladonna mide hassasiyetin varsa limon sirke uzak dur aşkım çokta önemli bir detay değil zaten