Moonlight_ Zamansiz_ ah canimm o nasil olmus kiz düsmüsmü😐 insallah hemencik iyilesir askim cocuklar daha cabuk toparlar 🙏🏻❤️🧿
Zamansiz_ Moonlight_ sorma yaa anlamadim daha bilmiyorum inan nasil kirildi doktor bana diyo nasil oldu ben doktora diyorum artik guldu benim sakinleştirdi dedi bazi bebeklerde en ufak dusmede bile olur kemikleri cok esnek cabuk toparlanir dedi allahim tum evlatlari korusun insallqh canim benim cok sagol🌷
Moonlight_ Zamansiz_ amin askimm evet cabuk kaynar merak etme insallah hayirlisiyla hersey yoluna girecek askim ❤️
anonim9 belladonna hayır olamaz olmamalı bana bir kere olursa ben onun devamını çok zor getiriyorum 💆💆💆
zmran ladymomm ara öğünde neler yiyorsunuz ben iki gündür bir tane salatalığın üstüne iki kaşık yoğurt koyuyorum pulbiberle yiyorum çok hoşuma gidiyor bu bir ara öğün olarak yenir mi acaba acaba bilen varsa yazabilir mi
Sevde_20 newmommy_ insallah kuzummm ya kendimi seksi ve güzel buluyorum birazda bundan fazla kilom var ama kendimi begeniyorum 😍
newmommy_ Moonlight_ ya asko tek ogunu protein anlaminda zengin tutmak lazim yoksa evet dedigin gbi allah korusun olur oyle seyler
Moonlight_ newmommy_ evet ama benlik degil ben mecbur az az sIk sIk yiyorum cünkü tansiyon düsüklügü basladi hamilelikte hala ayni sorunu yasiyorum 😐
sare08 ladymomm inşallah olur valla bende o kadar çok istiyorum ki 55 e inmeyia 3 sene önce o kilodaydım
ladymomm sare08 bende en son 1,5 sene önce 59,90 olmuştum 4 sene önce 59 dum. Şimdi çok isterim bekarken bile 59 kilo evlenen beni 57-58 görüp kendime bir tarih yazmayı 😍🙈
sare08 İyi akşamlar hanımlar bildiğiniz etkili bir zayıflama çayı yada kahvesi var mı? Ben spor yaparak zayıflayacaktım ama yapamıyorum yasak konuldu
Oluyorumanlasana sare08 spor neden yasak özel değilse sporu yasaklayan Dr bitki çaylarını ya da zayıflama ilaçlarını asla tavsiye etmez zayıflamak için çay içsen bile sporla desteklemediğin sürece hiçbiri ise yaramaz
sare08 Oluyorumanlasana doktor yasaklamadı ben 26 gündür adet görüyorum bir hekimin yanına gittim bana dedi ağır iş yapma yavaş yürü mecbur kalmadıkça merdiven çıkma dedim spor yapıyorum dedi uzun bir süre spor yapma. Rahim düşmesi olmuş bende o yüzden yasak koydu daha önce de oldum yapmıştı düzene girdi yine öyle oldu
Oluyorumanlasana sare08 geçmiş olsun bu durumda bitki çayları daha zararlı yine Dr a danışıp kullanmanızda fayda var