ladymomm ödem attırcı smoothie 15 gün boyunca sabah aç karnına içip 1 ay ara veriyorsun fazlası zarar diye biliyorum
5. Hafta 😍💪🏻
ladymomm
Korkmadım 😜😜
belladonna tamam hanımefendi gözünüze girmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim 🫡 😂
ladymomm alıştım artık😃
perimasali802_ açayım aşkım bekle bir bakayım 😂
ladymomm sabah aç iken içiyorum baya ödem atıyor tok tutuyor sivilce sorunu varsa çok iyi geliyor
Oluyorumanlasana ödem içinse işime yaramaz bana metabolizma hızlandırıcı bir şey lazım 🤣
ladymomm tamam canım 🥰
Kız napiyim 100 gr da gitse benim için bişey seviniyorum 😂😂
belladonna korkulacak bir tipi de yok zaten ahhajdkdlsjk 😂😂
kurufasulyegibi helal olsun vallahi 👏🏻👏🏻👏🏻
ladymomm 64.7 ile başlamştm çok dikkat etmiyorum 😄
kurufasulyegibi benim sivilcem 1 aydır çıkmıyor çok şükür yaaa 💃💃 önceden de çok az çıkardı regliye yaklaşınca özellikle ama şekeri bıraktığımdan bari sanki teheccüt namazına kalkmışım da nurlanmışım gibi oldu yüzüm 😂😂
ladymomm acı çehre tohumu var sabah aç karnına bir tohum cigne ama zehir gibi dayan onun acısına üzerine 1 bardak su iç yerisi acı çehre de 24 saat seni bekleyen şiddetli ishale hazır ol
aselinannesi9398 sen foti çeksene tartıyı boşver 😂😂 benim galeri cıbıl cıbıl resimlerimle doldu 1 aydır ahhaha birde yemeklerle sjjdkdlsşk
kurufasulyegibi olsun 1 kilo 100 gr gitmiş sonuçta 😍 bende ilk hafta 1,45 vermiştim aynı kilolarda başlamışız 🙈 bu kilolarda azar azar vermek normal zaten
Oluyorumanlasana ahahhahaa okurken sesli güldüm yaaaa neden bilmiyorum ama sonunda patladım 🤣🤣🤣 tuvalete çıkma sorunum yok şu an ve buralarda aktar da yok 🙈 aktar bulsam zaten taze zencefil alıp metabolizma hızlandırma detoksu yapacağım ama bulamıyorum 🫠 bunlardan ziyade öncelikle uykumu düzene sokmam lazım. Uyurken ki çalışan metabolizma hızı düşünce kilo vermekte yavaşlıyor ya da duruyor. Benim sorunum tamamen uyku aslında ama süreci kolaylaştırmak için detoks suyu da olsa iyi olurdu 🥲 bugünden itibaren erken yatmayı deneyeceğim, geç saatlerde beni burada görürseniz rica ediyorum kovun aahahha
ladymomm o iş bende seni gece buralarda barindirmam😂
ladymomm evet ben daha çok dikkat ediyorum spor önceliğim hep çok kilo gitmeden incelemek hedefim
Ayy hadi bakalım yeni hafta yeni eksiler💃🏻 84 le başladığım yola 77,0kg dan devam ediyorum tam gaz💃🏻 @ladymomm
@ladymomm metabolizma hızlandırıcı detoks ne ile yapılıyor canım🤗