ladymomm
Evet anlattığına göre bir uyku düzeninin yok düzensiz işleri sevmem senin de bu huyunu sevmedim 😅
Metabolizmanı da ne yap et kurtar 😜
Sonucu güzel olmuş işte ahahah
5. Hafta 😍💪🏻
ladymomm aşkım kids hesabı acsna
ladymomm
Bir daha böyle bir hata istemiyorum!!!!!
kurufasulyegibi ne işe yarıyor şimdi bu aşkım birde günde 1 bardak sabah aç karnına mı tüketiyorsun yoksa yoksa gün içine mi yayıyorsun
- Düzenlendi
ladymomm ödem attırcı smoothie 15 gün boyunca sabah aç karnına içip 1 ay ara veriyorsun fazlası zarar diye biliyorum
ladymomm
Korkmadım 😜😜
belladonna tamam hanımefendi gözünüze girmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim 🫡 😂
ladymomm alıştım artık😃
perimasali802_ açayım aşkım bekle bir bakayım 😂
ladymomm sabah aç iken içiyorum baya ödem atıyor tok tutuyor sivilce sorunu varsa çok iyi geliyor
Oluyorumanlasana ödem içinse işime yaramaz bana metabolizma hızlandırıcı bir şey lazım 🤣
ladymomm tamam canım 🥰
Kız napiyim 100 gr da gitse benim için bişey seviniyorum 😂😂
belladonna korkulacak bir tipi de yok zaten ahhajdkdlsjk 😂😂
kurufasulyegibi helal olsun vallahi 👏🏻👏🏻👏🏻
ladymomm 64.7 ile başlamştm çok dikkat etmiyorum 😄
kurufasulyegibi benim sivilcem 1 aydır çıkmıyor çok şükür yaaa 💃💃 önceden de çok az çıkardı regliye yaklaşınca özellikle ama şekeri bıraktığımdan bari sanki teheccüt namazına kalkmışım da nurlanmışım gibi oldu yüzüm 😂😂
ladymomm acı çehre tohumu var sabah aç karnına bir tohum cigne ama zehir gibi dayan onun acısına üzerine 1 bardak su iç yerisi acı çehre de 24 saat seni bekleyen şiddetli ishale hazır ol
aselinannesi9398 sen foti çeksene tartıyı boşver 😂😂 benim galeri cıbıl cıbıl resimlerimle doldu 1 aydır ahhaha birde yemeklerle sjjdkdlsşk
kurufasulyegibi olsun 1 kilo 100 gr gitmiş sonuçta 😍 bende ilk hafta 1,45 vermiştim aynı kilolarda başlamışız 🙈 bu kilolarda azar azar vermek normal zaten