Cicikiz Aklım ermedi bitmeyişine… Son verdim temizlik işine Aklım ermedi bitmeyişine… Yıllardır bitmedi evi süpürmesiiii Sonunda baktım ki aklım firarr Son verdim temizlik işine… Aklım ermedi bitmeyişine. Bıktım artık kızlar çalışmayacağım 🤣🤣🤣
Oluyorumanlasana Cicikiz herşey miktarinda güzel benim 1 çocuğum var çok gelenim gidenm yok evimi günlük silip süpürmem ama evime toz da kondurmam birgün temizlik günüm bir gün yatma dinlenme gezme günüm yani iki güne bir asdffghhjiikll
Cicikiz Bıktım ya hergün hergün yemek mi yapılır ev mi süpürülür silinir ya azcıkta pislikte yaşayalım çöplükte yaşayanlar bile ölmüyor da biz mi ölecegiz kafamıza örümcek agsı gelene kadar devam 🤣🤣😂
karamelek90 O sırada hem okulda çalışıp hem evde dört dolanan ben,ama bilmiyorum herkestemi öyle ama bu aralar bir tükenmişlik var vicudum sızlıyor agrıyor 🥺
karamelek21 Cicikiz ayy tek deyilmişim abartmıyorum belimden aşagı felç gibi Sızlıyorr,Belçikaya bir türlü yaz gelmedi hala yagmur ve hava soğuk resmen üşüyoruz onunda etkisi var bence:((
karamelek21 Cicikiz off o zaman pikolojikmen havaya bağlıyoruz,ama gercekten hava ısındımı benim hiçbir yerim agrımaz çok enerjik hayat doluyum,brn tam bir yaz kadınıyım☹️
Cicikiz Oluyorumanlasana ay keşke dediğin gibi olsam günde bazen abartmıyorum sarjlıyla belkide 5 i geçiyordur elimden düşmüyor zaten robotum da bozuldu ondan bu tükenmişlik 🤣
Cicikiz perimasali802_ benim kız gösteri yapacak bu şarkıyla yıl sonunda ondan ağzımda bende temizliğe uyarladım 🤣