monarosa06 Hakkında düşünceleriniz neler abone olan var mı? Cumartesi pazara bağlayan gece sabah namazinda bursa camisinde olacakmış gidecek olan var mı?
Oluyorumanlasana monarosa06 bı tane şarkısı vardı 😂 o gece dolunaydı dinleyip dinleyip olmayan aşk acımı çekerdim ne olmuş Hocalığa mi başlamış
monarosa06 Instagramda bir bak adını yazıp bı incele canım. gelecekten briseyler söylüyor filan az evvel canlı yayında söyledi biseyler. Cumartesi pazara bağlayan gecesi Bursa’da olanlar o gün tüyleriniz diken diken olacak duyduklariniz karşısında filan diyordu Sutlucikolati
Sutlucikolati monarosa06 Olursa bursa da biseyler takip ederim bundan sonra 🤣 ama Madampink dedigine gore abone toplamak icin gibi geldi bana da
monarosa06 İlham geliyormuş biraz merak uyandırıcı konuşuyor 3 aya kadar ölecekmiş öyle hissediyorum diyor 😂 kizatasozu
Hadibeee kizatasozu bende öyle düşünüyordum ama bana göre medyumlar astrologla uğraşanlar da yıldızlara bakarakmi bilmiyorum ama biliyorlar sanki
Madampink Çok ta şey yapma abone toplamak için korku pompalıyor önceden trendyol link i verip duruyordu zayıflama ilacı vs şimdide abone işine yoğunlaş tı
kizatasozu monarosa06 bakalım 3 ay sonra olecekmiumis 😅😅 Kemal Sunal’ın filmi geldi aklıma 3 ay ömrü kalmıştı ya hani 😅