TombulHatun busenihicalakadaretmez 3 saat geçmiş soyadım değişti benm yeşilçay oldu ama adım hala aynı 😂😂
busenihicalakadaretmez blondee Yazın çok iyi gider bitter 😋dün oğluma yaptım çikolata bitterin de üstü olmuş ben olmamış diyorum o olmuş iyi iyi diyor 😂
busenihicalakadaretmez kizatasozu hemen bı soyad al kendine 😄😄.bak şimdi dondurmalı irmik helvası çekti canım 😋
busenihicalakadaretmez llanjalee Bi an öyle bir hata nasıl yapar jalecim dedim 😂 annemler yakın mı sana?
etoile TombulHatun tombul bil bakalım benimde adım değişti ne oldu sen bilemezsin @superisi_ kesin bilir ya da @Coolness 😂😂😂
busenihicalakadaretmez TombulHatun 😂😂 Keşke öyle kolay olsaydı boşanmadan önce 3 yıl istemediğim soyadını taşıdım 🥴🥴
busenihicalakadaretmez sym7 Noodle ne çok yerdim çok zararlı diye almıyorum çünkü oğlumda evde oluyor gitse yer, analiq işte 😂
busenihicalakadaretmez belladonna Kulaklarına küpe de yaptın mı? 😍 Çocukken sırf onun için en sevdiğim meyve kirazdi 😄
delikcorap busenihicalakadaretmez bende galeta ve yoğurt yemiştim canım soyadım da yoğurt olsun bari 🤣
busenihicalakadaretmez delikcorap 😁 galetayi çok severdim çocukken yine olsa yerim ama o zamanlar çok canım çekerdi