piyangobileti Bubenimoykumm ay aklıma geldi ben yapmıyorum ama kardeşim yapıyor 15 günde bir falan çatal kaşık çay kaşığı sayar babaannemden geçmiş 😂
Oluyorumanlasana Bubenimoykumm kış sabahları uyanınca sırtıma babaaanne yeleği almak 😂 Terliksiz halisiz yere basmamak Normal tuvalet değilde klozet kullanmak ben bayağı babaanneyim ya
Cicikiz Bubenimoykumm hem annene hem babaanne özelliklerim Sürekli bacaklarım ağrır 😂 Asla belim Açık duramam hemen soğuk alır 🤣 Ağrı kesici içince hemen iyileşirim 😂😂
melebek TombulHatun Ahahahhahahahhah ben de “Allah, sen büyüksün ya Rab” diyorum ama yazmasan aklıma gelmezdi 😂😂😂
Mommy12 TombulHatun Tekim sanıyordum 🤪 Özellikle oğlum sinirlendirince sakinleşmek için çok tekrarlıyorum birebir aynı değil ama anlamı aynı😅
Medusa Bubenimoykumm Çok ses sevmiyorum, kafam ağrıyo Çorapsız gezemem Kızımın ismiyle kardeşlerimin ismini karıştırıyorum söylerken😂
Mommy12 melebek hahaha işte bu 😂 benim de kullandığım cümle bu. @TombulHatun ’a yazdım benzerini diyorum diye. Aynısı seninle 🫂😅
melebek Bubenimoykumm Meyve sepetini salona getirip dilimleyip sağımdakine, solumdakine uzatmak Kaynar suyu lavaboya dökmeden önce besleme çekmek (bunu artık omurilikten yapıyorum 😂) Kızım uyanır uyanmaz yelek giydirmek
llanjalee Bubenimoykumm kapı eşiğinde oturmayı çok seviyorum (rahmetli babanemde çok severdi) 😅 Sırtımı ve ayaklarımı sıcak tutmak (oğlumunda öyle) Birde heryerim için bi ilacım var heryerim ağrıyor 😂😅😅
etoile Bubenimoykumm tabağı sunnetlemek 😜 sessiz ortam tercih etmek 🫨kitap yerine dizi tercih etmek 🥴
kizatasozu etoile heh bu ben bunlara ek olarak çorapsız terliksiz gezmemek duştan sonra ilk çorap giyerim 😅 soğuk havada battaniye yelek hep uzerimdedir anahtarı elimde tutarım evden çıkınca haha