• Muhabbet
  • En babaanne 3 özelliğiniz nedir? 👵 🌞✨

Bubenimoykumm annemi soyliyim 😂
Sabah çay ve sigara
Güneşe sırtını vermek
Yeleksiz olmaz
Çekirdek olmazsa olmazi olmuş
Çok var daha yeterli bnce 🌸😍 canim annemm ♥️🥺

Mommy12

Bazen böyle dertli dertli, sessizce bazense serzeniş şeklinde. Serzeniş sırasında “Allaaaah” derken ses biraz yükseliyor. Değil mi? 🤪

Bubenimoykumm babaannemi sevmiyorum onun hic bir özelligini tasimiyorum cok sükür🙏🏻
    Anneanne özelligimm
    Caya bisküvi batirip yemek 🙈
    Arada bi sesli düsünmek 🙈
    Dizi izlerken ve yemek yerken konusmam konusulmasindanda hoslanmam 🙈

melebek Aynen öyle 😅😅Tekken sakince. Ama oğluma sinirlenince gür ses tonumla h’yi olabildiğince uzatarak 😂

Bubenimoykumm birini çağıracakken bütün isimleri soyler sonda tuttururum 😅😅 ablama gidince onun kızlarının ismini söyler sonda kendi kızımın adını tuttururum e üçü de be diye başlıyor napim sjsjsj

Mommy12

Ahahahhahah evet, aynıymışız hadi sarılalım 😂🫂

llanjalee ay sorma benimde baannem fint fanı 🤣🤣 bizde yok sildik kanali diyorum onları görmeye asla tahammülüm yok benim insan bu kadar yapmacık oynayamaz yaa oluceeeggm🤮

belladonna bu tartışmayı sabitledi.

Bubenimoykumm
            🌸İlgisizliğe tahammül edememe
            🌸Çabuk alınma
            🌸 ayağımda patik, sırtımda yeleksiz duramamak
            🌸Sürekli öğüt verme çabası jhkhlg
            Kız ben resmen yaşlanmışım üstüne üstün babaannem olmuşum fjgjgjgkkgkg

melebek 🫂☺️ çocuklar sağ olsun. Allah’ı daha çok zikrediyorum sayesinde, hayra vesile oldu 😂

Bubenimoykumm Oğlum uyanır uyanmaz yelek giydirmek

Yüksek sese tahammül edememek ( gerçi yaşlılar kulakları duymadığı için daha yüksek sesle izliyorlar televizyonu falan ama bilemedim 😀 )

Oğlumun ateşlendiğini düşündüğümde önce öperek dudağımla ölçmek 😂