Mommy12 melebek hahaha işte bu 😂 benim de kullandığım cümle bu. @TombulHatun ’a yazdım benzerini diyorum diye. Aynısı seninle 🫂😅
melebek Mommy12 Bazen böyle dertli dertli, sessizce bazense serzeniş şeklinde. Serzeniş sırasında “Allaaaah” derken ses biraz yükseliyor. Değil mi? 🤪
perimasali802_ Bubenimoykumm annemi soyliyim 😂 Sabah çay ve sigara Güneşe sırtını vermek Yeleksiz olmaz Çekirdek olmazsa olmazi olmuş Çok var daha yeterli bnce 🌸😍 canim annemm ♥️🥺
simonedebeauvoir Bubenimoykumm güneşte sırtı ısıtmak fav Yelek mııııığğğhhh ayrılmaz parçam ama kocam evde yokken 😂 Dizide konuşmak soru sormak
Mommy12 melebek Aynen öyle 😅😅Tekken sakince. Ama oğluma sinirlenince gür ses tonumla h’yi olabildiğince uzatarak 😂
Moonlight_ Bubenimoykumm babaannemi sevmiyorum onun hic bir özelligini tasimiyorum cok sükür🙏🏻 Anneanne özelligimm Caya bisküvi batirip yemek 🙈 Arada bi sesli düsünmek 🙈 Dizi izlerken ve yemek yerken konusmam konusulmasindanda hoslanmam 🙈
enerciiiii Bubenimoykumm birini çağıracakken bütün isimleri soyler sonda tuttururum 😅😅 ablama gidince onun kızlarının ismini söyler sonda kendi kızımın adını tuttururum e üçü de be diye başlıyor napim sjsjsj
kizatasozu llanjalee ay sorma benimde baannem fint fanı 🤣🤣 bizde yok sildik kanali diyorum onları görmeye asla tahammülüm yok benim insan bu kadar yapmacık oynayamaz yaa oluceeeggm🤮
kleopatranizzz Bubenimoykumm 🌸İlgisizliğe tahammül edememe 🌸Çabuk alınma 🌸 ayağımda patik, sırtımda yeleksiz duramamak 🌸Sürekli öğüt verme çabası jhkhlg Kız ben resmen yaşlanmışım üstüne üstün babaannem olmuşum fjgjgjgkkgkg
newmommy_ Bubenimoykumm kafam ses goturmuyor Yaz kis ayaklarim usuyor Yerimden kalkarken oyy allah diye kalkiyorum 🫣🥲😍
belladonna Bubenimoykumm Kışın patik giymek ama çorap giymem 😅 Kızım doğduktan sonra La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim diyorum herhalde gün de 100 kez diyorum 😅 Evde mutlaka çorba olacak 😅
Mommy12 belladonna La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim Yorumları okudukça kendimi buluyorum. Ben de çok kullanıyorum bunu 26 aydır bilfiil😅
Bubenimoykumm belladonna bebekli ev olunca mecbur yapıyosun ☺ patik de giymeyeceksek ne diye çeyiz yaptık 🥰
Medusa belladonna Kızım doğduktan sonra La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim diyorum herhalde gün de 100 kez diyorum 😅 Kaderimiz bu bizim😂