postmodernmom o zaman pire durumu muhtemel ama lütfen çamaşır suyuna maruz bırakma, biliyorum temizliği en iyi o şekilde hissediyoruz ama benimkisi scottish Black golden mesela, alerjik reaksiyon yaşama durumu çok yüksek, tüy sağlığı vs, zaten eklemlerinden genden kaynaklı özen gösterilmesi gereken bir kedi
Ben kumuna dahi dikkat ediyorum, çok tozutmayan kum kullanıyorum, maması royal canin kitten tüy ve kendi sağlığı için evde genelde sirkeli su veya sbaun suyu ile silerim, sabun suyu ile silersem bir kez de durulama yaparım
Bebek kedilerde yeri koklama / yalama eğilimi çok oluyor. Sokak kedileri de zaten muhtemel pire durumu, çünkü şuan tam zamanı, onların evcil kediler gibi aşı/damla vs imkanı da yok
Mümkün olduğunca o bebeği dışarı yaklaşmasına izin verme, benimde kapımda abşr tane var Sokak kedisi, ikisine çok dikkat ediyorum, kendi kedimi dışarı çıkarmamaya çalışıyorum mesela, ki balkona kaçmayı çok seviyor. Hemen patilerini vs ona ait ıslak mendili ile siliyorum eğer o an yakalayamazsam ama ge elde hep engel oluyorum. Dilersen kapının önünü çamaşır suyu ile, ama Sokak kedisine koyduğun maama ve su yerini tine sirkeli su ile bir sil.