kurufasulyegibi llanjalee güzel günleri düşününce özlüyorum dediğin gibi kötü günleri de düşünüyorum o zaman da nefret ediyorum karşık duygular
Coolness kurufasulyegibi bu çok normal değil mi, herşey en başından kötü başlasaydı zaten evlenmezdin, güzel anıların olması o anıları özlemen çok normal, bunlar insani duygular. Ama çokta fazla kaptırma kendine geçmiş duygulara
kurufasulyegibi Coolness düşünmemeye çalışıyorum ama bazen öyle anlar oluyor ki sanki yeni ayrışmış gibi hissediyorum
busenihicalakadaretmez kurufasulyegibi Başka şeylere odaklan hatta kötü günleri hatırla soğursun zamanla ben öyle yaptım
Coolness kurufasulyegibi sen o zaman daha kafanda ve içinde bitirmeden ayrılmışsın, evlilik bitmiş ama devam eden duyguların var hala. Ben ilk yazdığın yazıda güzel anıları hatırlamanı normal olarak karşılıyorum ama bu yazında hala eski eşine hislerinin devam ettiğini görüyorum
Medusa kurufasulyegibi Eski güzel zamanlarını özlüyor olabilirsin daha çok. Ne yaşadın, neden ayrıldın bilmiyorum ama insan eski bi arkadaşıyla bile hep eğlendiği, mutlu olduğu zamanları hatırlıyor. Normal bi süreç bana kalırsa
Medusa kurufasulyegibi Zaman önemli mi bunda bilmiyorum. Ben artık konuşmadığım ve konuşacağımı da sanmadığım liseden arkadaşımla bile anılarım aklıma gelir özlerim mesela. Kaç sene geçti halbuki😂
Zamansiz_ kurufasulyegibi cok normal kac sene ayni yastiga bas koymussun yapamadigindan bitmiş zaten eminim ne mucadeleler verdin bazen olmayinca olmuyordur bu duygu normal kac sene birlikte nice guzel yasadigim arkadasligim vardi sacma sapan bi sepepten kendi bitirmeyi secti hala bazen derim ki napiyir acaba cogu derdini bana derdi hep seninle rahatlıyorum derdi hep acaba rahatmi diye icimden geçiriyorum hatta bu ara daha da özlüyorum arkadaslik bitmisken bile iz birakir bi evlilik bitmis oyle kolay olmaz zaten dusunmemeye calis egerki sana bu kadar deger verseydi inan bitirmezdi oda
Zamansiz_ kurufasulyegibi o yuzden kendini cok yipratmadan bu sureci gecirmeye bak rabbim gonlunu ferahlasin canimcim❤️🫂
neferti kurufasulyegibi aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama insan bazen kolay unutamıyor mesela en basiti bazı okul arkadaşlarımı çok özlüyorum sizin eski eşinizi unutamamanız normal bence peki barışma ihtimali varmı sizin veye eski eşinizin eğer barışmak istiyorsa bilinç altınıza yerleşmiş olabilir.
kurufasulyegibi Coolness evet duygularım bitmeden ayrıldım ama artık öyle olması gerekiyordu zorlanıyor bazen