Canlarım iyi akşamlar, çoğunuz yorumlarımdan biliyorsunuz kilo vermeyi çok isteyen ama bir türlü diyetin sporun sonunu getiremeyen biriyim 😂
Ama iki haftadır güzel ilerliyorum ve sadece diyete başlamadan bir gün önce tartıldım moralimi bozmak istemiyorum 1 ay sonunda tartılacağım neyseee
Bugün pazardan dönerken bi arkadaşımla karşılaştım spor salonuna gidiyor yıllardır artık orada çoğu kişiye diyet egzersiz vs öneriyor
Bana da dedi ki ödemin çok var bence ödem atmak için bir şeyler iç sonra da gitti???
Bir şeyler ne bu bir şeyler 😂
Canım kızlar diyet ve sporla destekleyeceğim işinize yarayan ödem atan ne var ne yapmalıyım helppp ❤️

dnz23 Bol su içmelisin, tuz ve şeker tüketimini en aza indirmelisin, egzersiz yapmalısın. Evde kendine maydanoz ve salatalık içeren bi smoothie yapabilirsin ama fazla içmemek gerek, fazlası zararr
    Ayrıca görür görmez böyle bi şey söyleyip gitmek biraz kaba değil mi ya😅

dnz23 Dukan birasini çok duymuştum bı ara canımm. Ben içemiyorum ama deneyebilirsin 😂😂 1 litre suya yeşil çay demlemeyeceksin. Sallama olursa iki tane falandı sanirim sen onu bı araştır. Demlenip soğuduktan sonra içine 1 tane sade soda ve yarım limon sıkıp onu gün içinde bitirceksim sanırım ya da bı bardak miydi neydi 😂😂😂 Dukan birasini diye araştırırsan çıkar. Uzun süre yapma ama. Belki faydası olur.

Medusa teşekkür ederim canım tuz çok seviyorum ya azaltmam lazım doğru söylüyorsun 🥹
        Ayak üstü konuştuk öyle bebiş kaç aylık oldu dedi sonra alt karnın ve gıdın var ödem bence dedi bi değişik oldum şoktayım yani 😂

anonim9 tamam canım bakıyorum şimdi çok teşekkür ederim ❤️

dnz23
          1 litre suya bir limon organik ise kabuklariyla degilse kabuklarini soy dilimle icine at
          1 yesil elma
          2 cubuk tarcin
          Kök zencefil
          3-4 dal nane yapragi yada 7-8 dal maydanoz
          Geceden hazirla ertesi gün bitir

dnz23 Ay çok sinir oldum şimdi😅Sen ona bakma hiç, yine kendi sağlığın için egzersiz yaparsın. Tuzu azaltmak önemli ya, ben de azaltmaya çalışıyorum😂

Medusa ay teşekkür ederim 🥲
              Tuz çok seviyorum ya tuzlu yemeğe bile tadına bakmadan tuz atıyorum azaltmak şart 🥹

dnz23 Rica ederim🫶
                Eşim de çok yapıyor onu ya, kızıyorum her seferinde😅