Canlarım iyi akşamlar, çoğunuz yorumlarımdan biliyorsunuz kilo vermeyi çok isteyen ama bir türlü diyetin sporun sonunu getiremeyen biriyim 😂
Ama iki haftadır güzel ilerliyorum ve sadece diyete başlamadan bir gün önce tartıldım moralimi bozmak istemiyorum 1 ay sonunda tartılacağım neyseee
Bugün pazardan dönerken bi arkadaşımla karşılaştım spor salonuna gidiyor yıllardır artık orada çoğu kişiye diyet egzersiz vs öneriyor
Bana da dedi ki ödemin çok var bence ödem atmak için bir şeyler iç sonra da gitti???
Bir şeyler ne bu bir şeyler 😂
Canım kızlar diyet ve sporla destekleyeceğim işinize yarayan ödem atan ne var ne yapmalıyım helppp ❤️
ÖDEM 😞☹️😒😡😤😥😭
dnz23 Dukan birasini çok duymuştum bı ara canımm. Ben içemiyorum ama deneyebilirsin 😂😂 1 litre suya yeşil çay demlemeyeceksin. Sallama olursa iki tane falandı sanirim sen onu bı araştır. Demlenip soğuduktan sonra içine 1 tane sade soda ve yarım limon sıkıp onu gün içinde bitirceksim sanırım ya da bı bardak miydi neydi 😂😂😂 Dukan birasini diye araştırırsan çıkar. Uzun süre yapma ama. Belki faydası olur.
dnz23
1 litre suya bir limon organik ise kabuklariyla degilse kabuklarini soy dilimle icine at
1 yesil elma
2 cubuk tarcin
Kök zencefil
3-4 dal nane yapragi yada 7-8 dal maydanoz
Geceden hazirla ertesi gün bitir
Moonlight_ çok teşekkür ederim
dnz23 rica ederim canim
dnz23 😘❤️
dnz23 dukan birası efsane atıyor
ESMERBOMBA_ bugün içmeye başladım aşkım inşallah faydalı olur
dnz23 bol su içmeyide ihmal etme ama faydası suyla oluyo
ESMERBOMBA_ tarifi peki ?