anonim9 dilberevinbarkinyokmu 2 mil basit evet ama 3 mil beni zorluyor. Kilonun fazlaligi ve hava şartları da buna etken canım. Sıcak oluyo artık ve dayanamıyorum spor yaparken
dilberevinbarkinyokmu anonim9 Ben Leslie yapıyorum ama sanki faydası yok gibi ya 🥺sen kaç kilosun canım
dilberevinbarkinyokmu anonim9 Senin çokmuş canım ama verirsin ya istikrarlısın ben 55 ile başladım 😂😂5 kilo fazlam var doğumdan 🥹bu ikinci haftam işte 🌸
Aglicaktabikolaymi anonim9 bence dilberin kilosunu sormamalıydın ben bir kere yaptım o hatayı😯😭😭skksksks
anonim9 @dilberevinbarkinyokmu kız senin adın yüzünden evde dilber evin Barkın yok mu diye şarkı soyluyom ağzıma takıldı. Kocam diyo ki sen dilber mi izliyonb😂😂😂😂
anonim9 Aglicaktabikolaymi kız ne bilim beeeeen. Sinirlerim bozuldu aramızda 40 kilo var ahahshhsjd bileydim sormazdiimmm
Cicikiz ladymomm devam aşkım ama cumadan beri çok hastayım ağır grip oldum midem bulandı hiç bişi yiyemedim bugün çıktım tartıya 74.7 geldim başlangıç 82ydi
dilberevinbarkinyokmu anonim9 Kız deme öyle sen istikrarlısın ben bu gün saldım mesela 😂😂bir kere Leslie zor yaptım totom kalkmıyor bu gün hiç anca uzandım 🤪