anonim9 belladonna ahsjsdh çok mantiklu sen beni evde bekle diyim 😂😂😂 Bella ben makarna yemeye gidiyorum sjshdjdjdj
belladonna anonim9 Tabi 😅 Offf bugün bende kremalı, mantarlı yedim Ya resmen tencereyi sıyırdım sjjssjjsjd
sare08 Moonlight_ sana inanıyorum bence yaparsın ben 2 saate yakın spor yaptım az önce 3 tabak pilav yedim😂
dilberevinbarkinyokmu 09.00 bol yeşillikli yumurta salatası 3 zeytin biraz peynir 14.00 sade kahve 18.00 patates salatası ve çay 😂 Lesilie 3 mile yapıldı . Kaçamak falan yok 🫶🏻 Benim günümde böyle geçti ev işi falan derken öyle bitti gitti ✅ Moonlight_ @Aglicaktabikolaymi @ladymomm @anonim9 @sare08 @Cicikiz
Aglicaktabikolaymi Benim günüm çok verimli geçti. Kendimi grubun en istikrarlısı ilan ediyorum ajajjajsjsksj ✅sirkeli su ✅saat 10 da 2wasa biraz peynir 5zeytin 3kayısı bol yeşillikli kahvaltı yapıldı ✅öğleden sonra 1saat tempolu yürüdüm ✅15 te tarçınlı türk kahvesi ✅18 de yoğurtlu salata üzerine baharatlı nohut @ladymomm dan öğrendiğim muhteşem tarif le günü kapadım ✅3litre su ✅şeker ve kaçamak yok @sare08 @Moonlight_ @belladonna @anonim9 @Cicikiz @dilberevinbarkinyokmu @aselinannesi9398 @simonedebeauvoir @perimasali802_ @enerciiiii @newmommy_ @ESMERBOMBA_
anonim9 Aglicaktabikolaymi ben kendi günümü yazmak bile istemiyorum bugün 😂😂😂 sanada kocaman bı masallah 💃
simonedebeauvoir Aglicaktabikolaymi şekerim bende sabah limonlu su iki haşlama yumurta az kaşar yarım simit yedim akşamda bir soslu döner dürüm bir top limonlu dondurma 🤣 bugün kendime müsaade ettim 3-4 gündür öyle regldim
belladonna Aglicaktabikolaymi Sen de aşırı istikrarlısın ya maşallah 🤩 Şekeri sen de tamamen bıraktın değil mi 🤯
Aglicaktabikolaymi dilberevinbarkinyokmu çok güzel bir gün geçirmissin inşallah bugün dahada güzel olacak💃🏻
Cicikiz anonim9 @dilberevinbarkinyokmu dilber akşama döktürürsün müzikholde anam yansın kaloriler 🤣😂😂