Moonlight_ dilberevinbarkinyokmu hamur islerine bayiliyorum ya ah her gün yesem bikmam valla 🤣 simdi canim cekti ama yapmicam 🫣
Aglicaktabikolaymi Beni en çok zorlayan şey zaten hamurdan uzak durmak yoksa ne spor ne şekersiz beslenme zor degil hiçbiri😢
dilberevinbarkinyokmu @Aglicaktabikolaymi @Moonlight_ 5 tane poğaca yedim 🥹🥹yarın acilen 5 kere Leslie yapmam lazım 😱😢🤪 Poğaca başı bir Leslie 🤣
Aglicaktabikolaymi dilberevinbarkinyokmu ciddimisinnnn dilber abarttın yahuu bu nasıl diyet bak benimde canımı çektirdin ama yapmicam😢😁 tartı günü görüşürüz😘😂 Leslie kurtarır mı seni dersin😅
Cicikiz dilberevinbarkinyokmu lesiee değil aşko açtır ankara havası diber evin barkın yokmuğğğğ döktür poacalar erir 🤣🥲
Aglicaktabikolaymi Evet kızlar gün sonu özetim yine mükemmel maşallah tütü😂 ✅sirkeli su ✅saat 10 da yumurtalı salata zeytin peynir li kahvaltı (küçük bi parça bazlama yedim çok canım çekmişti) ✅saat 14 te Leslie ye başladım 15 dk sonra kızım uyandı hızımı alamadım arabasına koyup dışarı çıktım 45dk tempolu yürüyüş yaptım ( toplam 1saat) ✅ geldim bir kupa yeşil çay yanına 2tane sabahki yaptığım diyet kurabiye (yulaf yumurta yoğurt kuru üźüm fındık) yedim ✅saat 18 de ise mantarlı kremasız çorba yanına köz patlıcan salatası yedim ve günü kapadım ✅şeker yok ✅kaçamak sabahki bazlama parçası sayılırsa ✅3litre su içtim Birazdan tarçınlı kahvemi de içecegim bu kadar💃🏻 @aselinannesi9398 @ladymomm @anonim9 @Moonlight_ @dilberevinbarkinyokmu @belladonna @simonedebeauvoir @newmommy_ @ESMERBOMBA_
Cicikiz anonim9 @dilberevinbarkinyokmu dilber akşama döktürürsün müzikholde anam yansın kaloriler 🤣😂😂
Aglicaktabikolaymi belladonna yaa teşekkür ederiim keşke ömür boyu sürdürebilsem bakalım ne kadar dayanacağım🤭 Bazen diyorum çünkü boşver diye, tatlı yiyenlere öcü gibi bakıyorum falan😂
Aglicaktabikolaymi dilberevinbarkinyokmu teşekkür ederim sende yakmıssın poğaçaları sende harikasın kızz🤩💃🏻
dilberevinbarkinyokmu Moonlight_ Napim ya çok özlemişim ama yedikten sonra çıkıp 8000 adım attım 😂😂hiç yoktan iyidir
Aglicaktabikolaymi Moonlight_ yani eskiden olsa çok çok daha fazla yerdim, şimdi ise azla yetinebiliyorum💃🏻🤩