silanerdem04 Hamiş kızlara bir şey sormak istiyorum aranızda çatlama ignesi yapan var mı yaptıktan sonra hamilelik oluyor mu hemen
sare08 silanerdem04 o da şans biz kaç kere denedik olmadı aşılama yaptık tutmadı 5 senedir evliyiz hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen çocuğum olmadı bu sene tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz dua edin bize ve isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eylesin
silanerdem04 sare08 bende doktor hiç bir şey yok dedi en geç Eylül ayına kadar olur dedi allahin izniyle ikimizede nasip olur inşallah en hayirli şekilde
Aglicaktabikolaymi belladonna yaa teşekkür ederiim keşke ömür boyu sürdürebilsem bakalım ne kadar dayanacağım🤭 Bazen diyorum çünkü boşver diye, tatlı yiyenlere öcü gibi bakıyorum falan😂
belladonna Aglicaktabikolaymi Aslında diyetten de ziyade sağlık açısından çok güzel bence. Şekeri zaten meyveden her şekilde alıyoruz yapay şekere ne gerek var 😅 Bence çok güzel böyle
Aglicaktabikolaymi dilberevinbarkinyokmu teşekkür ederim sende yakmıssın poğaçaları sende harikasın kızz🤩💃🏻
Aglicaktabikolaymi Moonlight_ yani eskiden olsa çok çok daha fazla yerdim, şimdi ise azla yetinebiliyorum💃🏻🤩
ladymomm anonim9 bende dün mahvoldum yaa bugün hala ayak kaslarım ağrıyor ama dün yapmadım bugün yapmam lazım