anonim9 pinkdreamss fiyatlarını bilmiyorum ama yazılı sınav için geçmiş dönemlerdeki sorulara bakabilirsin. Yardımcı olacaktır sana 😂
pinkdreamss ESMERBOMBA_ 2016 da yazılmıştım bende Kasım gibi yazılıdan kalınca bidaha girmedim delilik girsene çalışıp tekrar. 1.300 tl vermıstım sınav giriş ücreti 60 tl falandı sanırım 😓
annesibebesi pinkdreamss 20 bini garanti buluyor sınavlarda kalınırsa ekstra ücret alıyorlar ben 2019 da 1.800 civarı bir şeye halletmiştm 🙊
ESMERBOMBA_ pinkdreamss evet evet 60 tl yazılı sınav harcı 70 tl direksiyon sınav harcıydı ikisinide tekte geçtim şükür
burcu21 pinkdreamss bende yazılmak istiyorum da 20 bin de az tutar değil. Dershane gibi ya geçemezsem korkusu bürüyor insanı 🤣
pinkdreamss burcu21 geçemez kalırsan pran boşuna gidiyor ya az para değil 😂 ehliyet yani neden bu kadar uçurmuşlar 😣
Elizabeth pinkdreamss ben tanıdık vasitasi ile 9 bine yazıldım 2 ay falan oldu sınavı geçtim ama bundan sonraki ücretler ne olur ne kadar olur bilemiyorum taksit yaptırdık bunu da 3 taksit bu fiyata almam lazım yani 🤣