merhaba kızlar normalde burda bi hesabım var ama tanınmamak için şimdilik bu hesapla yazmak istedim biz eşimle çok severek evlendik başlarda çok aktif cinsel hayatımız vardı ama eşimde hep çocuk korkusu vardı içime boşaldığında bile suçluluk hissediyodu bende aksine çocuk isteyen biriydim çok şükür bi evladımız var ama ben hamile olduğumda karnım burnumdayken bile seks hayatımıza ara vermedik ne olduysa çocuk doğduktan sonra oldu 1 yaşında şimdi ve 1 yıldır eşimle düzgün bi cinsel hayatımız yok yani 1 ay yapmasak sormaz istemez çok nadir kendisi yanaşır genelde hep ben yanaşırım bazen çıplak yatsam da dokunmadığı olur şuanda iş gereği 2 aydır uzaktayım hiç cinsellikten bahsetmedi özledim falan der ama hani insan bi şey bekliyo onda o yok ne bileyim bazen gecelik giyerim ne gerek vardı falan der ben pijamayla da etkileniyorum der ama hep lafta işte
Eşim neden böyle
bayar ve kızlar eşimle 2 senelik evliyiz ön sevişme çok nadir olur onda da göğüslerimi bile sayılı öpmüştür asla genital bölgemi falan öpmez oral yapmaz yani ama benden hep bekler ister bildiğiniz bi kere bile oral yaşamadım kimi zaman beni boşaltmakla da uğraşmaz eliyle falan yapsa yorulup bırakır ya da sıkılıyor mu bilemem
bayar normal doğum mu yaptın canım ? Bazı erkeklerde doğumdan sonra biraz soğuma olabiliyomus. Mesela eşim genelde bana oral yapar geçen gün sordum tiksinmiyo musun ben kendimden tiksiniyorum kokusundan vs. Hayır dedi ama sadece o sezeryan sonrası kanamayi aklıma getirmemeye çalışıyorum dedi. Şaşırmıştım. Doğumdan sonra tuvaletime banyoma ped degistirmeme hep eşim yardimci olmuştu herşeyi gördü. Demekki aklinda yer etmiş o an. Hiç benim aklıma gelmemişti. Belki eşinde de böyle bı problem olabilir
bayar siz doğum yapınca özel işlerinizi birileri mi yaoti ya ben herşeyi tek yaptım. Sadece ilk.giyinirken kayimvalifem giydirdi o kadar
HurremSultan ben çok zor bi doğum geçirdim ölümden döndüm maalesef 6. ayda ayaklanabildim o yüzden eşim yardım etmek zorunda kaldı bebeğimede annem baktı eşim benle ilgilendi yani bende istemezdim o kadar detaylara şahit olsun ama mecburduk😔
HurremSultan ben ilk gebeliğim de kürtaj olmuştum haftam büyüktü ve yaşım küçüktü doktor eğilmeden çok kıpırdamadan banyo yap demişti ve yaşıtım görümcem var o beni yıkamıştı şuan diyorum ki duş başlığı vardı halbuki niye yani biri yıkadı doğum dan sonra da teklif ettiler tek duşa girme diye hayır ne münasebet ben kendimi yıkarım demiştim 😂😂 onun dışında dediğin gibi özel ve kişisel bakıma eşler dahil olmazsa dahi iyi gibi çünkü erkekler biz gibi değil soğuma çok çabuk oluyor
bayar ben bunlarla ilgili olduğunu da çok düşünmüyorum benim eşimde anlattığınız gibi hatta böyle postlarım vardı bazı erkekler gereken düşkün olmuyor bizimde çocuktan sonra iyice bitti anca ben yaklaşırsam hayır demez ama dediğiniz gibi yatağa geceliklerle tangalarla kokular sürünüp yattığım günler oldu arkasını dönüp iyi geceler deyip yattı o uyuyunca kalktım giyindim pijamalarımı insanın gerçekten zoruna gidiyor ön sevilşe desen yok işini bitirsin kalksın benim de o kadar zoruma gidiyor ki gerçi bizim çok farklı şeyler oldu en sonunda ben artık seni sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi belliydi zaten bişeyler hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
bayar bende yaklaşık 3 senedir evliyim kocam sadece 1 kere oral yaptı bana oda ruyamda 🤣🤣 çok güzeldi ama 😅
bayar belki size söylemeye cekiniyodur tepkinizden korkuyordur bunu bı konuşun bence
bayar mesaj atabilirsiniz
HurremSultan hahaha Hürrem ya 😅
bayar ay ne bilim ben o konularda baya zorlarim kendimi sizin için demiyorum genel kendi adıma aşırı igrenirim o yüzden kimse de yapsın istemem hatta heo dua ederim Allah’ım beni düşürme kimsenin eline diye. Ama zor geçti diyorsunuz yapacak birşey de yok uani mecbur birisi yapacaktı. Bundan sonra dikkat edersiniz artık eşiniz etkileniyor demekki🥲🥲
Coolness kız valla ben kızımı normal doğurdum dikiş biti kalktım ayağa hemen emzirdim kızımı giydirdim sonra kendim giyindim hemen uani o an😂😂😂 sezeryan doğum da da ilk bezi kaynanam hasta bakıcı ile taktı yine ben kendim giyindim ve tek yürüdüm kimse elime bile girsin istemedim😂