busenihicalakadaretmez llanjalee Çok haklı değil mi Poyraz o kadar manyak var ki arada bende kendimden şüphe ediyorum 😁 telefon çalarken bazen biraz açmıyorum o müzikle oynuyorum 🤣🤣
llanjalee busenihicalakadaretmez haklı tabi , o diziyi de çok severdim ya ,bir de hayat şarkısı Hülya karakteri favorimdi ‘evlencem senlen ben’ ‘ayy ne güzel gözlerin var senin’ ‘adın ne senin lan adınnn’ o repliği de bomba 💣 😅😂
melebek busenihicalakadaretmez Ben de en sevdiğim diziden replikler vereyim: “Bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyiii” “Ağlayan bir palyaçoyum ben” “Geri! Geri!!! Heeyy garry what’s going on?"
Oluyorumanlasana busenihicalakadaretmez şeyi bilmiyorsunuz 😂 "Bu laflar özellikle Behlül ün ağzından çıktığı için üzülmedim insan ne yaşadıysa o kadar bilir seni az çok tanıdığım için söylüyorum 😏 Dünyaya baktığın o küçücük yerden bakıldığında bizim evliliğimiz az önce söylediğin o çirkin ifadelerle belirttiğin şekilde görünebilir "
busenihicalakadaretmez Oluyorumanlasana Dünyaya baktığın o küçücük yerden bakıldığında bizim evliliğimiz az önce söylediğin o çirkin ifadelerle belirttiğin şekilde görünebilir Bunu biliyorum 😁
llanjalee Medusa seninle aynı şeyleri seviyor olmamız tesadüf olamaz ! 😅 gerçekten karakter harika dizi de birde kayınpederi favorimdi 😍
busenihicalakadaretmez melaykeeee İlkokul da bizim sınıfta bir kız vardı derste manyak gibi çaylarrrrrr diye bağırıyordu bir değil çok yapmıştı bir de 🤣
busenihicalakadaretmez melaykeeee Hele o huseyin hakkında kaç haber çıktı öldü diye adam geçerken ölse inanan olmayacak 🥴