Unutulmayan dizi replikleri
Oluyorumanlasana Dünyaya baktığın o küçücük yerden bakıldığında bizim evliliğimiz az önce söylediğin o çirkin ifadelerle belirttiğin şekilde görünebilir
Bunu biliyorum 😁
llanjalee şu adın ne lan senin diyen mi 🤣
HurremSultan orda haaa derken cok komik degilmii🤣
busenihicalakadaretmez sende mi kvp fansın 🤣
simonedebeauvoir
Hahaha yok ama Memati’nin o sahnesi komiğime gitmişti bir de bazı şeylere uyum sağlıyor o caps yapılınca komik oluyor 😅😁
busenihicalakadaretmez ölüyorum anlasana
busenihicalakadaretmez ben fanıyım ya bombalar hiç bıkmam her hafta sonu bir doz alırım kahvaltı da
llanjalee
O söyleşi çok iyiydi ama diziyi izlemedim bir de oğlumda sonra pek dizi izlememeye başladım 🥲 normalde de TV’den değil bilgisayardan izlerdim sıkılıveriyorum TV den izleyince 😃
simonedebeauvoir .abimde izlerdi az çok izledim bende ama dizi ben ilkokul zamanlarında çıktı üniversitesi zamanlarında bitti gerçi fosilleşme konusunda arka sokaklari geçemez ama 😁
Cicekliperde
Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar (ağlama sesi)😢 ben işkenceler içinde kivranirken onların mutluluğuna dayanamıyorum (ağlama sesi) 😢
busenihicalakadaretmez beni beni bihterini
Moonlight_
Çok istediğim bir şey sonunda olmuştur
ESMERBOMBA_
Ay hangi diziydi bu ezel miydi 🥲
busenihicalakadaretmez ben de ev izleyemiyorum ya uzun zamandır , hatta şöyle söyleyeyim evdeki tv uyduya bağlı değildi o derece izlemiyordum daha yeni bağladık 🙈 tb nete bağlı ara sıra oğluşun uyuduğu sıralarda falan dizilere bişeylere bakıyorum hatta bugün blu tv de bir diziye başladım bakalım kaç aya ilk sezon biticek 😅😂 bi bölümü bi kaç günde anca bitirebiliyorum da
busenihicalakadaretmez ben bu aşka olan inancımı kaybettim Ela
Çok sevdiğim Doktor Ela dan esinlendiğim Ela benim kızın ismi oldu😊
Moonlight_ çok iyi 🤪🤪