• Cinsellik
  • İlk geceee 👰🏻‍♀️🤵🏽‍♂️

Ertesi gün hapı kullanan bilirsin

Premsesss99 ilk günden muhteşem bı sex bekleme bence canımm. Korkutmak istemem ama anca yavaş yavaş oluyor ilk zamanlar. Bence prezervatife şans verin. İnce olanlar vatdir onlardan al işini şansa bırakma korunun derim ben. Ertesi gün hapı tüm dengeni bozar zorda kalmadıkça asla alma

Premsesss99 haplar öcü değil gayet konforlu bir korunma yöntemi tavsiyem hemen çocuk yapmayın tadını çıkarın o zamanlar geri gelmiyor

anonim9 sadece bir ay gecikme ve ya ara kanama yapıyor korkutmayın insanları yeri gelirse kullanılabilir sonuçta bizler için üretiliyor

kanalize korkutmuyorum canım olanı söylüyorum. Evet bizler için yapılmış bişe ama yılda en fazla 2 kere kullanılmasi oneriliyo fazlası bile zarar 2 tane olmasına rağmen sende biliyosundur. Gecikme yasatiyo. Adeti geciktikce bide onun stresine girer niye adet olmadım diye. Çok gördüm kullanıp böyle yazanlari o yüzden uyarıda bulunmak istedim. Ertesi gün hapı yerine çok daha iyi bişe bulsa kendisi için daha iyi olur bence

kanalize ha ilerde yanlışlıkla içe boşalma olur prezervatif yırtılır vs o gibi durumlarda tabiki kullanmalı. Ama ben ilk gece için ertesi gün hapına başvurmasıni pek iyi bulmadım kendi fikrim

anonim9 gerekirse başvurur korunmak istesin yeter ki ilk gece tecrübesizliği erken boşalabilir sonuçta ilk gecesi son gecesi yokki bunun bilinçli olalım

anonim9 ayda bir defa kullanıp üç ay üst üste kullanan arkadaşımız vardı burada sonuç regli gecikti sonunda düzene girdi bende mecbur kaldığımda kullandım sonuç yine reglim düzensizleşti ertesi ay düzene girdi kimseyi yönlendirmeyelim öldürmüyor insanı haplar en fazla bir ay ya gecikme ya ara kanama yaşar devam eder ilk gece hamile kalmak çok mu güzel kendiniz tecrübe etmediğiniz şeyleri ordan burdan okuyarak tecrübesiz insanlrın da gözünü korkutmamak lazım diye düşünüyorum

kanalize kendimde kullandım kullanmak durumunda kaldım. Ben ilaç içince vücudun çok ters verecek demedim ama ertesi gün hapının da belli olduğu üzere degisiklikler gösterdiği aşikar. Neyse karar kendisinin ben tecrübe ettiğimi yasadigim şeyi söyledim. Üst üste 3 ay kullanan arkadaşlar devam etsin

kanalize işte ilk gece birleşme olmayadabilir ama zevk suyu dahi gelebilir. İlk gece kullandı diyelim, ama tam birleşme olmadı birkaç gün sonra yine denediklerinde ikinci kere o ilacı almamalı ben bunu demek istiyorum evet bilinçli olmak önemli.

Kızlar yok ben yapamıyorum Çok zorlanıyorum kuru değilim ıslanıyorum kaygan oluyor ama yapamıyoruz gitmiyor içeri doğru bastırmaya çalışıyorum ama yok yani Sadece birazcık ucu giriyor gibi , Eşim çok anlayışlı sorun etmiyor ama ben de artık yapmak istiyorum 3 gündür uğraşıyorum ama yapamadık ☹️☹️☹️

ezzzma yeni evlisiniz galiba okurken ben aklıma geldi hiç unutmuyorum sürekli kaçtığım için eşim artık sinirlenmişti bokmu var yatağın bu tarafında yerinde durmuyorsun demişti
                Öncelikle yatağa uzun ve aklından çıkar normal sohbet edin gevşe sakinleş öncesi yumuşamak için duşta alabilirsin eşinle sohbet ederken kendini hazır hissettiğinde öpmeye başla direk birleşme olmasın başta ön sevişme olsun ki sen rahat ol vajina kasların gevşesin yeterince kıvama geldikten sonra eşin yavaş yavaş birleşmeye başlasın misyoner pozisyonda herşey beyinde bitiyor çünkü gerçekten

ezzzma ben de 1 aydır evliyim canım biz de 10 gün sonra yaptık neredeyse balayına gittik geldik öyle oldu ansızın kendimi çok kasıyordum eşim de stres yapıyordu diye sertleşme olmuyordu ben acı çekince itiyordum onu eşim de çok anlayışlıydı ama uzaması beni daha çok strese soktu hep olsun bitsin istiyordum kendini rahat bırak istekli ol ve kasma altına yastık koy eşin de bir kereden sokmaya çalışmasın sürttüre sürttüre yapsın ilk aşamada sen de vajina da kayganlaştırıcı sür ya da bebek yağı falan daha kolay olur