• Muhabbet
  • Unutamıyorum Allah’ın cezasını

Yok olmuyor çıkaramıyorum aklımdan düşünmeden edemiyorum barışmamız konuşmamız imkansız bunun bilincindeyim ama onunlayken dinlediğim şarkılardan herhangi birini duyduğumda gözlerim doluyor yürüdüğümde sanki onunla karşılacakmışjm gibi hayallere kapılıyorum ciddi ilişkim olsun evleneyim bu çilem bitsin istedim yok 2 3 görüşmeden sonra gözünün üstünde kaşı var diyip beğenmedim istemiyorum dedim ailem arkadaşlarım hep birilerini tanıştırmak istiyor meslekleri durumları iyi olan birileri hem de ama ben yok yapamıyorum tedavi alayım istedim offf her şeyi anlattırıp durdukları için daha kötü hissetmeye başladım çok özlüyorum 😔

Kryasminee sen şu bekar olan bir adamla görücü usülü tanışan sonrada ailevi şeylerden ayrılansın da onu mu unutamadın öncesini mi

İnan unutmak istesen unutursun. Guzel canini sikma gelecegin elinden gider. Zaman cok cabuk akiyor dondugunde herkes hayatini kurmus olur o zaman hayatina da gencligine de yazik etmis olursun.

Eskobar ailesi tesettürlü olmadığım için istememişler arkadaşları da aldattığını söylemişti

neferti aradan 7 sene geçti ve hiç konuşmadık gerçek ayrılılık medenini bilmiyorum

zuku evet ama işte yoluma bakamıyorum bi adım atacağım zaman pişman olmaktan çok korkuyorum tamamen bitiremiyorım hep aklımda sanki 😔

• zuku bunu yanıtladı.

Kryasminee canım bak bende evliyim 3 çocuğum var ve benimde unutamadığım vardı ama emin ol ki karşına daha iyi biri çıkıp evlenince unutuyorsun sadece eğer sende derin bir yara bırakırsa unutmazsın o kişiyi yoksa herşeyi unutuyor insan ve ben şimdi evliyim eski sevgilim vardı şu dünyada onun için ölüp geberiyordum birbirimizi çok seviyorduk çokta yakışıklı biriydi herkesten kıskanırdım oda beni ama olmadı nasip değilmiş demekki ben kendi kendime dedim ki eğer eşim karşıma çıkmasaydı gider onunla evlenirdim çünkü en çok o bende derin yara bırakmıştı belkide beni hala unutmamıştır ama ben şimdi tabiki onunda mutlu olmasını isterim herşey kaderden Rabbim karşına hayırlı birini çıkarsın🤲🏻

Kryasminee kendine biraz zaman ver canim. Once biraz zaman sonra kendiliginden gelir zaten hersey zoraki ne evlilik olur ne de sevgi.

Kryasminee canim sana sadece söyle örnek vereyim o ölüp bittiğin insan evlendikten sonra sana yanlışlar yaptığında ve bu yanlışlarla beraber hayatında çocukların ,ailen ve onun ailesi olunca kendini o kadar çaresiz hissediyorsun ki o kadar acı çekiyorsun cunku geçmişte onu ne kadar sevdiğin birbibiriniz için yaptığınız fedakarlıklar aklına geliyor ve keşke aşkımdan ölseydim hep onu özleseydim yipransaydim da yanlış kişi olduğunu bile bile sırf sevdiğim için evlenmeseydim diyorsun..çünkü uzaktan sevmek, unutamamak ,özlemek gayet güzel duygular olarak kalıyor hayal kırıklığı ,çaresizlik ,gurur ve onur kırıklığının yanında.kisacasi daha karşına istediğin gibi biri çıkmamıştır canım öyle biri çıkarsa eski sevgilinin gittiğine şükrediyorsun . kusura bakma biraz uzun oldu ama başından yanlış kisilerle sırf aşk için unutamayacağın için evlenmeni istemem

Kryasminee bak iyiki evlenmemişsin daha olgunlaşamamışlar bile kaç yaşında insanlar gerçi yaşlada alakası yokta