Kızlar bakın bi
busenihicalakadaretmez tesettür kombinden pek anlamayabilirim ama kızın şal rengi güzel ya da böyle yeşilin bi tonu var toz kına rengi gibi ya da daha açığı işte anlatamadım bulursam atarım o olur bence 😅
busenihicalakadaretmez böyle çok güzel olmuş bnce 🌷
busenihicalakadaretmez tenin beyaz ise acı kahve kombini gayet güzel olmuş bence. Ama sen daha renkli bir şey arıyorsan kiremit ya da taba olabilir daha daha renkli olmak istiyorsan turuncu olabilir y da şeftali tonunda bir şal secebilirsin
busenihicalakadaretmez kiremit rengi veya resimdeki gibi acı kahve tonu çok güzel olmuş,ağır uyumlu klas bir kombin😍
karamelek90
Bende o acı kahveyi beğendim aslında çok renkliye elim gitmiyor teşekkür ederim kizceler 😘
busenihicalakadaretmez daha güzel duruyor 🥰
busenihicalakadaretmez kesinlikle bu ton,renkli kıyafetin avrasını bozar,güle güle giy canım 😍
busenihicalakadaretmez bence direk böyle bi kombin yap askim😍
Kahverengi güzel olur aynen tatlım jakar tak
asyarana
Var mı seni rahatsız etmez dediğin marka çokta pahalı olmasın 500 lira civarı olabilir 😃
Trendyol da yazarsan bulabilir sin uygun fiyatlı var zaten bu takım Spor şık üstüne jakar çok iyi gider bide hafif biraz topuklu babet ler olur yeni çıkan lanrdan onları da alırsin ayağına ❤️🔥
busenihicalakadaretmez Aşkım silk home şal aldım,paylaşayım mı?
360 tl 😄
busenihicalakadaretmez kahvenin tonları çok güzel gider
gizew
Ben de bunu aldım canim 😊
busenihicalakadaretmez Hayırlı olsun canım,çok rahat bu seri 😊