melaykeeee KOÇ BURCUNU YAŞAMANIZ GEREK LİDER BURÇ 😍 Aşkta Sexte arkadaşlık ilişkilerinde mükemmeldir Yatakta Aslan mutfakta aşçı evinde hanımefendi dışarda tam bi Asalet 😍😎
blondee perimasali802_ Yay, kadınıyım. Maceracı, maskülen, deli dolu, gezmeyi çok seven, fedakar, patavatsız falanım 🫣
papatyamsigibi perimasali802_ yengeç burcuyum yükselenim ikizler 😂 çok anaç ruhluyum. Eskiden çok duygusaldım artık sinirlerim duygularım hoşaf gibi oldu. Ama yükselenimin özelliklerini daha çok taşıyorum. Dakikan dakikamı tutmaz. Evcil degilim sokakları gezmeyi çok severim ama yengeç gibi de gizli bir sekse düşkünlüğüm var 😂😂😂
Dolunayy perimasali802_ Bende terazi burcuyum ama öyle çok konuştuğum söylenemez yani konuşmak için adam seçerim herkesle sohbet sarmıyor😄 Benim en belirgin özelliğim kararsızlığım ve adalet duygusu . Bi haksızlık gördüğümde benimle alakasız olsada tutamıyorum kendimi. Ve en yakınımda olsa yanlışı varsa yüzüne söylüyorum belki bundan memnun olmayabilirler😬
perimasali802_ Dolunayy bnde öyleyim ya haksızlıya gelemiyorum ve buda beni kötü yapıyor, konuşmayı severim ama herkesle değil tabiki 🤪