perimasali802_ brovni bazi bebekler uyku sevmiyorlar, evet yorucu bir süreç umarım bir ance geçer 🌸 benim çocuklarım şükür uyku problemleri olmadi hastalık vs dışında o yüzden, çok ay ve yaş söyleyemiyorum
brovni perimasali802_ perimasali802_ maşallah var öyle benimde tanıdıklarım uykuyla sorun yaşamayan ama benimki hiç düzene girmiyor
Slaedz06 Uyku eğitimi verip uyku saatlerini aynı tutarsan alışır ama sabaha kadar kesintisiz uyumasını beklemek saçma olur 16 aylık ikizlerim gece 3 kere uyanır
brovni Slaedz06 benimkide aynı sizinkiler gibi 3 bazen 4 kere bile uyanmisligi var ama dediğim gibi uyku sorunu yaşamayan tanıdıklarım var gorumcemin oğlu mesela o kızımdan 3ay kucuk
Slaedz06 brovni insanları kıyaslamadığımız gibi bebekleri de kıyaslamak saçma olur her bebek kendine özgüdür başkasının çocuğu 10 kilo olur seninki 7 olur ama sağlığı nasıl önemliyse öyle bir şey baybay damla kullandım bir işe yaramadı papatya çayı verdim olması lavanta yağı damlattım yataklarına sularına yok biraz kendi hallerine bırakmak en doğrusu bence
papatyamsigibi brovni damla pek önerilmiyor aylardır zombi gibi oldum ama damla kullanmadım asla. Şöyle düşün bebeginin mükemmel kusursuz bir vücudu var ve daha agrı kesici kullanmaya bile cesaret edemezken sen bir ilaç vericeksin. Sadece uyusun diye. Bence kullanma. Bir süre sonra düzene girer tam diş dönemindesiniz. Sabret. Bebegim 1 yaşına girecek bu ay hala uykusunda bozukluk oluyor bir gece uyursa diger gece devamlı uyanır.
brovni papatyamsigibi öyle gerçekten ben de zor durumda kalmasam kesinlikle tercih etmezdim insan bir de aile içinde yaşayınca ekstra daha da zorlanıyor hani kendi evimde olsam sorun olmazdı o kadar. istediğim saatte uyur istediğim saatte kalkardım
dertlimommy brovni benim gece hiç uyanmayan düzenli oğlum artık gecede 7-8 defa uyanıyor 🥲 siz yine de uyku eğitimini deneyim ben çok memnun kaldım iyi ki vermişim ama şu ara diş ve göz sıkıntımız olduğu için maalesef uyanıyor