Mavininannesi benim kızım da 2 oldu,gece gündüz emiyor. 11 aylık oğlumdan daha çok emiyor. Meme bağımlısı. Çok korkuyorum ya bırakmazsa 4-5 yaşına kadar emerse diye🤣Bir de benim kabusum bez bırakma. Hatta en korktuğum şey

belladonna bellam şimdi ben sütten kesicem ya gogsum iki saatte bir doluyor 4 saat emzirmesem taş gibi oluyor. Şimdi bu sagarak dokme işini nasıl yaocam. Bı gogus pompası aldım kivinin öyle.bir çekiyor ki sütü yani oda cogatlmaz mi acaba

HurremSultan
    Aşkım ben de çoğalma olmadı birde benim son dönemlerde çok sütüm olmamaya başlamıştı zaten. Kuzenim ilk 3 gün dolu dolu oldu biraz ağrı da oldu ama sonra geçti demişti. O da makina ile sağmış bende sağdım ama benim senin gibi dolu olmuyordu

Mavininannesi bıraktırma hakkında bilgim yok ama benim bebeğim hiç emmediği için sağımı kestiğimde 15- 20 cc çıkan süt bile ağrı ve sızlama yapmıştı bunun için ilaç varmış eczanede onu alınca süt azalıp birkaç gün içinde kesiliyormuş sağım yaptıkça yeniden süt üretir sağmadım sıcak duşta biraz rahattım olduğu gibi bıraktım aşırı sütüm olsaydı ilacı alır kullanırdım belki denemek istersiniz yoksa mastit de olabilir

kanalize zaten ondan korkuyorum şuan kendimi hazır hissedemedim bayramdan sonra denemeye baslicam allahim yardım etsin

Mavininannesi inşallah başarılı olursunuz ‘’eksik yazmışım sıcak duşta hafif uçlarını sıkıyordum birkaç damla akınca rahatlıyordu o kadar bırakıyordum post açmıştım orda önermişlerdi

Mavininannesi kesin istiyorsan bal ve tuzu karıştır sür. Tadını alınca asla almayacak bir daha 😅🥰