Mavininannesi Ben de büyük kızımla çok şey denedim memeyi bırakabilmek için ketçap Sabır Taşı dedikleri saçma pis kokulu bir taş baktım olmadı kadın doğum Doktorum 2 kızıma hamileyken bir süre emzirdim ve bunun düşük yapmamın sebebiyet vereceğiniz söyle de memeyi nasıl bırakabileceğim hakkında da çok pratik bir çözüm önerdi Eve gidince göğüs ucuna 2 tane yara bandını yapıştırıp Aa memem uf oldu dersen bırakır daha aklına gelmez dedi Biz o şekilde bıraktık 😊😊😊
Meme bıraktırma??🫠😬
Mavininannesi
Aşkım korkacak bir şey yok. Başlamadan önce korkuyorsun ama korkma. Psikolojini rahatlat. Önce olumlu düşün, olumsuz örnekleri göz ardı et. Gerçekten bizim çok kolay oldu ki benim kızım 21 aylıktı bebekti senin ki çocuk olmuş artık anlar 😅
belladonna bende bırakmak istiyorum ya😭 doktor kademeli bırak önce gece kes dedi bakalım nasıl olcak🥲
Önce gece kesmek mantıklı zaten. Amanen gündüz perişan olduğum için ve normalde 2 yasına kadar emzirmek istedigim için devam ediyorum geceye
superisi_ ben gece gündüz perişanım perim😂 bu halimiz ne olacak neeeegghjj bana kalsa emsin iki yasa kadar da kucağıma sığmıyor artık yaa biraksin yemek yesin süt içsin dkdkkd
HurremSultan zor ya valla . Anne cok yıpranıyor
HurremSultan
Bizim doktorumuz 1 yaşından sonra kesmek istersen kesebilirsin demişti. Kızım kendi bıraktı çok nadir kalkıyordu o da max 1 sanırım uykusu ağır basıyordu. Gece kesme sorunum olmamıştı ama bu konuda da fikirler ayrılıyor. Kimisi bir anda kes diyor, kimisi kademeli diyor. Aslında ona anne, bebeğin durumuna göre karar vermeli diye düşünüyorum. Sonuçta her bebek farklı en iyi kararı yine anne verir.
belladonna ben bir anda kesmek istoyroum çünkü oğlumun azdan anlayacak bir yapısı yok😂 doktor da saolsun eşimin yanında öyle olmaz sen zorlanirsinn bir anda kesme kademeli olmak zorunda dedi bitirdi bizi dkdkdk
superisi_ hayatta yine Baba olmak istediğim bir konu😂
HurremSultan
Benim de eşim pek sıcak bakmıyordu adam 2 gün olunca önce şok oldu sonra da iyi ki bıraktırdın davranışları bile değişti demişti 😂
belladonna valla yeter ya emzik miyim ben susturucu niyetine kullaniliyorum😂😂
HurremSultan demi 😂
HurremSultan
O zaman gereğini yap aşkım 😅
belladonna yapicam az kaldı 😂😂😂
HurremSultan
Ben biliyorum senin az kaldılarınıııııı…….
Mavininannesi benim en çok zorlandığım konuydu kızım gece boyunca memede kalıyordu ve yemek yemeyen çocuktur 1 yas 5 aylikti ki ben birden kestim ve 3 gün boyunca su bile içmedi hep ağladı dayanamayıp verdim (aslında dönekligimden ) neyse işte baktım yine aynı sabır taşı sürdüm 2 gece fulll ağladı migren tuttu uykusuzluktan perişan oldum ve 3. Gece deliksiz uyudu inanılmasi zordu ama evet ben başardım şuan 3 yasinda halen kalkar ağlar ama meme için değil bahanesi çok nazlidir kızım her halta ağlar şuan da yeni yanından geldim normalde öyle değil ama gün içerisinde çok yorgun olunca uyanır
Neyse siz şimdi bi süre birine baktirin çocuğu sizi fazla görürse meme aklına gelir ve sabi taşı sür bi iki gece iflahin kurur ama 3. Gece rahat edersin
belladonna 1 yaşında mi yaptı yani bunları. Öpüp kapatmasi sorması hepsi 12 aylık iken oldu yani.
Benimde aklımda ya gece gündüz yemek yemiyor meme istiyor açar açmaz gülüyor seviniyor ayyy diyor sarılıyor o yüzden kıyamıyorum ama çok zorlanıyorum kalabalık ortamlarda yakama yapışıyor emme diye bağırıyor sabah uykusuz kalkıyorum resmen sabaha kadar üstümde kolumda yanımda off yani gına geldi dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan herkes zayıf diyor emdiği için yemiyor diyor ne yapicagimi sasirdim hemen kostum okudum bütün yorumları bende direk bırakma taraftarıyım yara bandı gibi hemen çek kurtul hesabı inşallah kolay olur Eylül’de iki yaşında olucak şimdi 20 aylık sonrası dinimizce haram zaten bakalım nasıl olcak 🥺
belladonna 1 yaştan sonra gece emzirmeyi bıraktım. Öpüp kapatıyordu soruyordu yazmışsınız. Bende bunları 1 yaşındaki çocuk nasıl yaptı diye şaşırdım.