Kizlar duzenli reglim vardi bugune kadar 25 yasindayim. Reglim bir önceki tarihten hep 2-5 gun önce gelirdi. Mesela gecen ay 4nde oldum ve normalde cumartesi-pzar gelmesi gerekirken hala tik yok.
Ruh hali degisimi, siskinlik, halsizlik var. Bacaklarda dermansizlik. Ara sira karnimda baskilarda var. Hararette basiyo biraz. Birtane de sivilce cikti bikac gun once. Yani regl olmadan onceki belirtiler bende böyle oluyo…
Yani normalde öyle olurdu suan hala tik yok. Korkmuyo degilim acaba sorunmu var diye. Belki komik gelir bazilariniza ama daha önce hic yasamadim böyle bisey. Hep diger tarihten 2-3-4 bilemedin 5 gun önce gelirdi reglim, asla gecikmezdi.
Bu arada hemen hemen 1-2 hafta önce falan kanli lekeler gelmisti böyle bildiginiz regl kani gibi ama tabi daha acik renkte cok diildi miktari ama 2 hafta kadar surdu. Kasigada agrilar girmisti bicak saplar gibi ama ovulasyon sandim ben. Yani her ay olur bu, fakat bu sefer bu 1 haftau yakin surmustu…
Napiyim kizlar :( korkuyorum ya iltahap kist tiroid sorunu vs var diye herseyi kötuye yoruyorum hep. Bu arada gecen sene tiroidim normaldi.
Dip not: genc kizim