simonedebeauvoir 😂😂😂sonu mükemmel 🤣🤣🤣🤣
🔥🔥🔥
perimasali802_ seçtik aldık dedik o kadar baya cesurdu hahahahahha
simonedebeauvoir Sanki böyle modelleri var aaa bak bu olur dedin çektin şeyi aldın 🤣🤣🤣
perimasali802_ kızzzzz aynennn öyle hepsi aynı anda değil tabi ama seçtik denedik aldık
Deneme sürüşü yapılmadan evlenilir mi ya bamya çıksa aaa aaaa ayy uyyyy
Birlikte tatil ✔️
Şehir dışı yolculuk ✔️
Hepsinde adamı denedim ahahahaha
simonedebeauvoir 🤣🤣🤣 evlenilir canim benim niye olmasın orası sürpriz oluyor artik 🤣🤣🤣 keşke bizimde öyle imkanımız olsaydı 🤣 birlikte olmak için değilde gezmek amaçlı adam resmen gizlice gelirdi yanima 🤣🤣🤣
perimasali802_ yok kuzum ya hani işin şakası tabi evlenilir ama yani en azından bir el atıp üstten bakılır, 🤣 ahahhaah bekar kuzenlerime de akıl veriyorum
Ben böyle ilk üstten el atıp tahmini boy hesabı bile yapmıştım
simonedebeauvoir biliyorum canım takıldığını, vallahi sna şapka cikaririm 😂 el atıp ölçmek ne yaaa
perimasali802_ ya belli kriterlerim var onlar için yaparım ahahaha
simonedebeauvoir seçtik aldık
Karpuz mu seçtin bacım shshajjsjsjajsjajsjsjsjjaja
HurremSultan
💥 Kırbaç aşko 🤣
💥 Daha çok benim aşk öpücüğü ile dolar eşim boğa gibi bana fırsat kalmıyor 🤣
💥Yok kız değiştirmem
💥Öpmesi hoşuma gider yalamak benden uzak dursun 🤣
💥Ay kimseyle olmak istemezdim kadın kadına olmaaaaaz🤣
💥 Eş değiştirmeli iğrenç geliyo düşüncesi bile zenci diyim bari eşimi siyaha boyasam onla olsam 🤣
Yaktın beni gece gece aşkoooomm🤣😘😘😘
HurremSultan Kesinlinlikle kırbaç😄. Benim vücudummm, bayılırımmm buna🔥🔥. Aslaa istemem çok memnunumm😍. Eşim bi kere ayaklarımdan öperek yukarı doğru çıktı. Amma huylandım bir kıdıklanma oldu o yüzden bi daha yapmadı, yapmasını da istemem. Jenifer lopez derdim😄. Hayııır eşimi asla değişmeem😂🔥🔥🔥
Pembepanterr heeee kocişim diyarbakırlı karpuz gibi adam seçtim 🤣
HurremSultan
🔥 KIRBAÇ
🔥 EN ÇOK BENİM ÇÜNKİ BEN ÇOK SEVERİM VÜCUDUMUN ÖPÜLMESİNİ
🔥DEĞİŞTİRMEK İSTEMEZDİM İKİMİZDE MEMNUNUZ
🔥ÖPMESİ DAHA ÇOK HOŞUMA GİDERDİ
🔥 ERKEK OLSAYDIM JENNİFER LOPEZLE BİRLİKTE OLMAK İSTERDİM
🔥EŞ DEĞİŞTİRMELİ SEXSİ TERCİH EDERDİM CANİKOMMM
belladonna ya bu cevaplar sayılmaz ki hocam siz bizimle eglenirsiniz😂🤪 olmazzzzz testi tekrarlayın pleeaseeee😂😂😂
meleksen1 hocam olmaz böyle yapmak zorudnasiniz seçin cevapları 😂🤪
simonedebeauvoir aahahajha helal olsun beee
İŞTE CESARET İŞTE FERASET İŞTE ADAM GİBİ ADAMLIK😂😂😂😌 bende önce bı baktım çok iyiydi dkdkdkd korkudan aylarca bakamamistim bence çok güzel de o heo keşke zenci şeyi gibi olsa der. Bunu zor alıyorum zenciyi düşünemiyorum 😂😂😂
HurremSultan evet 🙌 😂
belladonna sen hele hep eş geciyorsun olmaz böyle dkdkdk
llanjalee eee nasılsın beklediğine değdi mi dkdkdkdk