• Muhabbet
  • Sen de kendi gezini paylaş🏞️

gizew uslu bir çocuk olup gitmeyeceğim 🤭🤣 gerci birsey de yapmadım

Mommy12 ay bayıldım çok güzel 🥰 diyarbakırı da gezeriz inşallah bu sene doğuya geliyoruz

kanalize eşim de 1 aydır orada. Lojman bekliyoruz biz de. Oğlumla ziyarete gittik, çok beğendim. Siz de kesin bayılırsınız 🫶🏻

Mommy12 yaa ne güzel oraya da çok iyi diyorlar, öyle kötü oldu ki lojman son başvuru tarihi temmuz 3, ne zaman açıklanacak belli değil ama son ilişik kesme tarihi temmuz 1 eşyalar ortada kalıyor resmen bu sene lojman ümidimiz kalmadı birde çift şark düşündüğümüz için belki seneye bakalım

Mommy12

Seveceğini biliyordum 🥰 tadını çıkarabileceğin uzun bir zamanın olacak, hep güzel geçsin 🤍

kanalize Temmuz ve aralıkta lojman başvuruları oluyor diye biliyorum. Biz ara dönemde gittiğimiz için başvurduk. Aralıktakine başvurursunuz dicem ama eşyalar ordan oraya çok yorucu. Biz de çift istiyoruz 6 yıl toplam. 5 yıl zaten lojman hakkı, 1 yıl kira. Sizin başta kira olması daha iyi olur bence. Bizim eşyalar depoda olduğundan böyle yaptık.

Mommy12 iki kere taşınmak istemedim bende altı yıl kalınca mecbur kalacağız çok karıştı ve zaman daraldı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun