anonim9 HurremSultan 😂😂😂😂 yalnız değiliz eminim oramiza buramiza sahip çıkalım hava girişlerine yasak😂😂😂😂
HurremSultan anonim9 bende normalde az çıkıyor ama prez takınca varya Allah’ım arkamı dönemez olmuştum😂😂
perimasali802_ Eskobar yok o kadar da değil gizzz 🤣en azından yüksek seste çıkmasın diye tutuyorum orya hoppp direk banyo 🤣🤣🤣🤣
perimasali802_ Eskobar etsem nolcak zaten çoğunluk seks yaparken çıkıyor bnde saldim napayim 😂 yalniz bir kaçışım var ayyyy 🤣🤣🤣🤣
Eskobar perimasali802_ bendede bazen oluyor pırt purt bi garip oluyor ama utanma falan olmuyor sonuçta o gazı içeri sokan o😂😂
Eskobar perimasali802_ hayır ama gerçekten bazen benimki içeriye nefes veriyor Nabıyon amk suni tenefüsmü😂😂😂
Eskobar perimasali802_ alttan verip üztten çıkmasını bekliyo sanırım😂😂 Ama ters tepiyor yüzüne yüzüne havalanıyor😂😂(🤮🤮🤮)
anonim9 HurremSultan biz hep kullanırız acaba o daha mı çok yapiyo 😂😂 bide mesela bitiyor tuvalete gidene kadar adım atıyorum pırt pırt pırt devam ediyo 😂 sıkıştıra sıkıştıra gidiyorum 😬😬😬