Buzlulimonatam Kızzzz yorum yaptığım yer kuruyor doğduğum gün güneş tutuldu , kırkında dere kurudu , hamama vardım harman yandı uğursuz muyum neyim 😂
Buzlulimonatam Moonlight_ ay ciddiyim kaç saat bekledim biri bi yorum yapar bi film önerir dükkanı kapatılmış amcalar gibi postun önünde bekledim 🥲😂
Buzlulimonatam dnz23 dimi netfilixe girince iki saat film arıyoruz sarmıyor hepsi çünkü zaten izleyemeden de sıkılıp uyuyorum 😁
Buzlulimonatam dnz23 bu akşam ki filmimiz öldür beni sevgilim oldu 👍 teşekkür ederim canım 😘sen aklına geldikçe yaz ama ❤️
Moonlight_ Buzlulimonatam allah senii ahahahaha 🤣 ay kiyamamm ben baktigim filmlerin adini pek aklimda tutamam ya öyle bi sey var bende 🤣 Bursa bülbülü Bayi toplantisi Yol arkadasim Cok ask Daha gelirse aklima biseyler yazarim🤣
Buzlulimonatam Moonlight_ yol arkadaşım favori filmim 😍😂 Çok teşekkür ederim canım yaz sen aklına geldikçe bayi toplantısını merak ediyorum onu da bi izliyim 😊
Buzlulimonatam etoile ölümlü dünya bir izledim aşırı komikti ikisini izlemeyi çok istiyorum da bi türlü kısmet olmadı 😂